investeer met voorkennis in je gezondheid

Waarom een gezondheidsscan als bijv. de EMB-bloedtest of de Healthscan?

Met een zorgvuldig opgebouwd investeringsplan creëer je de basis van een zorgeloze financiële toekomst met mogelijk ook financiële onafhankelijkheid. Maar wat heb je eraan als je niet investeert in een goede gezondheid. De meeste mensen hebben de neiging pas op latere leeftijd te gaan investeren in hun gezondheid en gezondheidsanalyse zoals de EMB-bloedtest en de Healthscan. En doorgaans pas nadat er klachten ontstaan.

Maar wat is de waarde van geld en vermogen als je gezondheid achter blijft, je niet optimaal van het leven kunt genieten en bovendien last krijgt van kwalen die je hinderen.

Investeren met voorkennis mag niet, echter met voorkennis investeren in je gezondheid is de optimale belegging en investering.


Ons lichaam weet en houdt precies bij wat de gezondheidsrisico’s en gezondheidsproblemen zijn en die kunnen met de Healthscan worden uitgelezen en in kaart worden gebracht op 270 lichaamsfuncties, net zoals bij een moderne auto gebeurt dat met de computer. Alle informatie die je nodig hebt om gericht aan je gezondheid te werken is opgeslagen in je lichaam en meetbaar in het informatieveld. De Healthscan en de EMB-bloedtest maken deze zichtbaar.

Hoe vaak een gezondheidsanalyse?

Met de informatie van een regelmatige scan als check-up van 1 of 4 x per jaar, kan je gezondheidsklachten in de kiem smoren en effectief behandelen. Je leven plannen is veelal een hopeloze zaak, het loopt vaak anders gedacht en hoe eerder je in gezondheid investeert, hoe hoger het rendement.

Effectief behandelen van (welvaart)ziektes

De meeste (welvaart) ziektes zoals hart- en vaatziekten, diabetes, artrose, verzuring, leververvetting, (vet)stofwisseling -en immuniteit problemen, naast al dan niet aanwezige toxische stoffen en zware metalen, zoals lood, kwik, arseen, aluminium worden zichtbaar gemaakt in de scan. Ook zichtbaar worden schadelijke stoffen als cadmium, ammonium en histamine, die ook een goede fysieke- en hersen gezondheid kunnen blokkeren. Uiteraard speelt er altijd ook een genetische component mee die alleen waarneembaar is in het hier en nu.

Uiteindelijk maakt de scan zichtbaar wat het lichaam tekort komt aan mineralen, vitamines, naast de vet- en suikerwaarden, mogelijke aanwezigheid van cholesterol kristallen, conditie van vaten en aders en ontstekingswaarden. Ook de conditie van de longen en de longventilatie wordt zichtbaar gemaakt zoals een mogelijk inademingtekort van CO zuurstof en koolzuurgas CO2 waardoor de bronchiën vernauwen, neus- en sinusholtes verstopt raken, bloedvaten vernauwen, darmen verkrampen, astma die toeneemt, etc. 


Gezondheid in kaart brengen is preventief met voorkennis investeren

Wachten tot er klachten ontstaan is een patroon wat beter op tijd doorbroken kan worden. Met name om de bron van je klacht in beeld te brengen, dan wel afwijkende gezondheidswaarden preventief aanpakken. Afwijkende gezondheidswaarden kunnen doorgaans verholpen worden met een gerichte ondersteuning van mineralen en vitamines, of een gerichte detox/ontgiftingskuur naast een mogelijk aangepaste levensstijl.  Gezond ouder worden begint met preventief en tijdig bijsturen.
We maken relatief weinig keuzes in ons leven, de meeste dingen overkomen ons of gebeuren gewoon en onverwachts. Naast het verminderen van mogelijke toekomstige gezondheidsrisico’s is het een goede investering om met voorkennis een gezondheidsscan te laten maken, dat je regie geeft over je eigen gezondheid.


Ga jij aan de slag met je gezondheid?

Meer weten over de Healthscan gezondheidscheck of EMB-bloedtest? Kom tot inzicht waar je klachten vandaan komen en hoe je er voor staat betref je gezondheid. En, ontvang concreet advies wat je er aan kunt doen om weer krachtig in het leven te komen te staan.