Maak een afspraak

Plan hier je consult

Wil je gewoon graag eerst even kennis maken voor we starten met een consult? Dat kan! Vul het formulier in en plan het gratis kennismakingsgesprek wanneer jou dat het beste uitkomt, online of bij ons in de praktijk in Apeldoorn. Leuk je te ontmoeten!

Veelgestelde vragen

Vraag 1 Worden jullie vergoed vanuit de zorgverzekering?

Nee, helaas niet.


Vraag 2 Is het mogelijk om bij jullie supplementen aan te schaffen?

Jazeker! We hebben goede samenwerkingen met diverse merken en bedrijven, waar we zelf enorm tevrenden over zijn. We hebben een algemeen aanbod in onze praktijk beschikbaar staan of we kunnen het makkelijk voor jou bestellen zodat je het direct bij je consult mee naar huis kan nemen.

Vraag 3 Wat is de kracht van de orthomoleculaire kijk?

Een orthomoleculair therapeut onderzoekt waar de biochemie van de cliënt vastloopt. Daarna zal hij of zij op zoek gaan naar oplossingen om de biochemische processen zo goed mogelijk te ondersteunen en weer vlot te trekken. Dat kan met suppletie in de vorm van vitaminen, mineralen, probiotica, kruiden, aminozuren, vetzuren, maar ook met leefstijl interventies, zoals voeding, bewegen, ontspanning, bioritme en gedrag.

Een orthomoleculair therapeut werkt volgens de uitgangspunten van evolutie, deep learning, zelfgenezend vermogen, oorzaak van de oorzaak achterhalen, holisme en balans tussen belasting en belastbaarheid.

Het handelen van de orthomoleculair therapeut is afgestemd op de unieke situatie van de cliënt. Het primaire doel is het voorkomen, opheffen of verminderen van de chronische klachten/aandoeningen.

Maak kennis met Wesley & Renske

Wesley Tax en Renske Feenstra

Jouw coaches & therapeuten tijdens je traject.

Het is onze missie om jou te begeleiden in de reis van persoonlijke ontwikkeling, op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Met een disbalans in je gezondheid kan jij er niet volledig zijn voor jezelf, je relatie, je gezin, niet in je werk of onderneming en ook niet voor je klanten. Met blokkades in je mentale, emotionele en energetische systeem zal de levensenergie niet volledig stromen.

Wij helpen jou om de balans in je gezondheid te herstellen of preventief te behouden, Waar je mag herinneren wie je bent, en dat je jouw doelen & verlangens in dit leven mag realiseren. Wij zijn de gidsen die naast je staan om je de weg te wijzen en je te laten zien welke oneindige mogelijkheden er zijn.

Wesley Tax, orthomoleculair therapeut
Renske Feenstra, holistisch therapeut

Maak een afspraak