burn-out test | staat van het hart - orthomoleculaire therapie & holistische coaching

Opzoek naar een burn-out test?

Krijg inzicht in de oorzaak van je burn-out klachten

'Heb ik een burn-out?'

Heb je het gevoel dat je een burn-out hebt en ben je niet meer vooruit te branden? Heb je het verlangen om je weer energiek & vitaal te voelen en ben je klaar met je vage klachten en vermoeidheid? Neem leiderschap over je gezondheid door nu (met kleine stapjes) actie te ondernemen om het tij te keren.


Je hebt 'het' niet is onze mening. Je ervaart het. Je burn-out nodigt je uit om naar binnen te keren, jezelf goede vragen te stellen, nieuwe keuzes te maken en een krachtige verbinding met je lichaam aan te gaan. Er is werk te doen aan zaken die je te lang hebt genegeerd. En dat is niet zo gek met de huidige Westerse maatschappij waarin we leven.


Wij willen je vragen om anders naar je situatie te gaan kijken. Je loopt niet achter doordat je nu 'ziek bent'. Je loopt juist voor op. Je bent a leader-in-the-making! En wij, Renske Feenstra en Wesley Tax, gaan je daarin ondersteunen.

Opzoek naar de oorzaak van je burn-out klachten

Als orthomoleculair therapeut & holistisch coach helpen wij jou om weer krachtig door het leven te gaan, met een optimale gezondheid. Door iedere dag kleine stapjes te maken, garanderen wij jou dat jij je beter zult gaan voelen. 


Wij gaan samen met jou opzoek naar de oorzaak van je klachten. Waar komen je klachten vandaan? Wat maakt je bijvoorbeeld zo moe? Waar moet je aan beginnen om je klachten te verhelpen? Wij beschikken over een aantal tools om jou het inzicht te geven waar je burn-out vandaan komt en welke stappen je kunt ondernemen om er van af te komen.

Om inzicht te krijgen in de Staat van je burn-out starten we bijvoorbeeld met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB-bloedtest (ofwel onze burn-out test), inclusief een uitgebreid intakegesprek. Zo kunnen we gericht aan de slag en kun je binnen enkele weken al resultaat behalen en je bijvoorbeeld energieker voelen.

Aan de slag met je burn-out met behulp van een orthomoleculair therapeut & holistisch coach

Je kunt direct starten met een EMB-bloedtest traject, inclusief een intakegesprek. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor ons als orthomoleculair therapeut & holistisch coach moet kiezen? Ik, Wesley, begeleid jou naar een nieuwe leefstijl, waar ik er ook voor zorg dat het jou gaat lukken om dit vol te houden. En, we werken optioneel samen met holistisch coach & mentor Renske Feenstra. Zo ga je niet alleen met je lichaam aan de slag maar heb je ook de kans om te (re-)connecten met je ziel & geest. Ik durf te stellen dat jij je naar verloop van tijd als herboren zult voelen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. Vind je het minder prettig om zo ver te rijden? Dan kunnen we de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op wesleytax@staatvanhethart.nl | Orthomoleculair therapeut Staat van het Hart.

We focussen ons met orthomoleculaire therapie niet op korte termijn doelen maar op lange termijn resultaat

Aanrader
Veel inzicht verkregen na bij Wesley. Hij neemt ruim de tijd om je verhaal te horen, geeft fijne info en voorziet je, samen met de uitslag, van waardevolle inzichten en advies.
Gezondheidsscan
Jolie
Dankbaar
Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!  
Gezondheidsscan
Naomi Hartog
Puzzelstukjes
Bij Wesley geweest omdat ik wat vage klachten had en ik heel benieuwd was of hij daar oorzaken voor kon vinden. Na de uitslag was het alsof puzzelstukjes op hun plaats vielen. Samen zagen we verbanden en konden we kijken waar de oorzaken liggen. Wesley denkt mee, is betrokken en geïnteresseerd en heeft veel kennis.
Gezondheidsscan
Renee Huner

Wil je van je burn-out af?

  • Wil jij weten wat de oorzaak is?
  • Wil je weten waar je aan kunt werken?
    Doe de burn-out test door middel van de EMB-bloedtest, de APK keuring voor je lichaam & gezondheid.