Locatie & bereikbaarheid

Praktijkinformatie

Onze praktijkruimte bevindt zich op Koningslijn 16 in Apeldoorn. Het is een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse ondernemingen gevestigd zijn.

De entree is toegankelijk voor rolstoelen, mits geduwd ivm het lage opstapje voor de entree. Er is echter geen lift naar de 1e verdieping.
Bij aankomst kun je aanbellen door de bel rechts in te drukken. Ik zal je direct binnenlaten. Eventueel kun je plaatsnemen in de algemene wachtruimte.
Parkeren is gemakkelijk op het terrein of langs de weg. Tevens zijn we goed bereikbaar via OV. Neem bijvoorbeeld een OV fiets vanaf station Apeldoorn.

Adres

Staat van het Hart
Koningslijn 16
7312 GH Apeldoorn

Bereikbaarheid

Parkeren

Bij onze praktijkruimte kun je gratis parkeren. Er zijn voldoende parkeerplekken aan de weg en enkele parkeervakken bij het pand.

Station Apeldoorn
OV-Fiets: Op station Apeldoorn kun je een OV-fiets nemen en dan is het circa 5 tot 8 minuten fietsen.
Wandelen: vanaf station Apeldoorn is het circa 20 minuten wandelen.
Bus: De bus doet er 13 minuten tot 21 minuten over vanaf station Apeldoorn

Overige info

Mindervaliden

De praktijkruimte is op de 1e verdieping. Er is geen lift aanwezig. De praktijkruimte is daarmee minder goed toegankelijk voor mindervaliden.


Wachtruimte
Er is een algemene wachtruimte aanwezig. We verzoeken je om op de afgesproken tijd aan te komen.

Tip: Maak van je afspraak een dagje uit.

 Vanaf onze praktijkruimte fiets je in 8 minuten of rijd je met de auto in 5 minuten naar het prachtige stadspark Berg en Bos.


Bezoek in het stadspark bijvoorbeeld het klimbos of de Apenheul. Lunch of diner aan de Boschvijver. Of, maak een prachtige wandeling door het bos. Bezoek de wilde zwijnen en herten. En, weet jij een roofvogel te spotten? Prachtig wanneer ze voorbij vliegen!

Klachtenregeling (Wkkgz)

Wesley Tax en Staat van het Hart valt als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillen commissie. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenregeling.

Wesley werkt als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Klik hier voor meer informatie.

Beroepsvereniging


CAT Collectief & Staat van het HartGAT & Staat van het Hart