Onze missie

Vertrouwen, dankbaarheid en bemoediging

Laat je hart eerst leiden om haar te kunnen volgen

Wij willen je met de Staat van het Hart inspireren om vanuit de balans tussen hart, mindset en het lichaam te (gaan) leven. En, daarbij ideeën, kennis en perspectieven delen om positieve verandering in de wereld te brengen.

Om onze omgeving - bijvoorbeeld Nederland - in positieve zin te veranderen is het belangrijk om vanuit de kern, ons eigen hart, het goede voorbeeld te geven zodat iedereen vanuit vertrouwen, dankbaarheid, balans en overvloed kan (gaan) leven.

Dat leven vanuit een mindset met een focus op vertrouwen, dankbaarheid en bemoediging de norm mag worden, in plaats van angst, schaarste en afscheiding. Dat alles er mag zijn en we elkaar ondersteunen in de persoonlijke (transformatie)reis die we in dit leven mogen maken.

Dat de macht van de liefde de liefde voor de macht overwint.

In dankbaarheid,

Wesley Tax & Renske Feenstra

orthomoleculair therapeut gratis intakegesprek Staat van het hart

'Ja, ik wil ook dat mijn hart gaat leiden'

Wil je ook je hartsverlangen gaan volgen en je dromen en doelen verwezenlijken? Ga dan allereerst aan de slag met je fysieke, mentale of emotionele gezondheid. Vraag een gratis online intakegesprek van 30 minuten  aan om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen!

We begeleiden je graag zodat je bijvoorbeeld gezond blijft, krachtig kunt (blijven) ondernemen en avonturen kunt blijven aangaan.

Ja, ik wil graag aan de slag!
Laten we eerst online kennismaken!