Zorgverzekering

Vergoeding van de zorgverzerkaar

Staat van het Hart is aangesloten bij de beroepsorganisatie Collectief Alternatief Therapeuten (CAT).Consulten op basis van orthomoleculaire geneeskunde worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Onze consulten worden momenteel niet vergoed vanuit de (aanvullende) verzekering. Lees verder met uitleg waarom.

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijsbrief van een arts nodig. Raadpleeg voor jouw persoonlijke situatie altijd eerst je polis. Gebruik daarvoor onderstaande vergoedingscodes om te checken of jouw zorgverzekering dit vergoed.

Laboratoriumonderzoeken komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.
Alleen individuele en curatieve therapie (betekent genezend en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben) worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  • 24000 Orthomoleculaire therapie

Informatie omtrent de hoogte van de vergoedingen vind  je HIER. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden: check het altijd zelf bij je verzekering en in de polisvoorwaarden


Onze tarieven zijn inclusief of vrijgesteld van BTW.
Wanneer je een eigen onderneming hebt kun je de BTW wel terug vragen. De diensten die wij bieden zijn leiderschaps- & coaching trajecten om onder andere betere resultaten te behalen in je onderneming.

Wesley Tax - orthomoleculair therapeut

Momenteel kies ik er voor dat onze consults niet vergoed kunnen worden bij de zorgverzekeraar. De aanvullende verzekering is vaak beperkt qua vergoedingen voor meerdere vormen van alternatieve geneeskunde, waaronder orthomoleculaire therapie. Ik wil je motiveren om, naast orthomoleculaire therapie, ook andere vormen van (complementaire & alternatieve) geneeskunde in te zetten, zoals acupunctuur, klassieke homeopathie en/of osteopathie. Zo kunnen je vergoedingen voor deze andere vormen van complementaire geneeskunde wel ingezet worden. 

Wesley Tax

Klachtenregeling (Wkkgz)

Wesley Tax en Staat van het Hart valt als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillen commissie. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenregeling.

Wesley werkt als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Klik hier voor meer informatie.

Beroepsvereniging


CAT Collectief & Staat van het HartGAT & Staat van het Hart