Bloedprikken Apeldoorn?

bloedprikken in apeldoorn bij staat van hart orthomoleculaire therapie
Orthomoleculair therapeut & holistisch coach, Wesley & Renske
Welkom bij Staat van het Hart - orthomoleculair therapie & holistische coaching Apeldoorn. Wil jij je energiek & vitaal voelen en ben je klaar met je vage gezondheidsklachten en je aanhoudende vermoeidheid? Neem leiderschap over je gezondheid door nu actie te ondernemen.


Je kunt bij ons capillair bloed laten prikken: we maken een kleine prik in de vinger en vullen zo een klein buisje met bloed, als onderdeel van de EMB-bloedtest.


Als orthomoleculair therapeut & holistisch coach helpen wij jou om weer krachtig door het leven te gaan, met een optimale gezondheid. Door mindset, beweging, slaap & voeding aan te passen, iedere dag kleine stapjes te maken, garanderen wij jou dat jij je beter zult gaan voelen. 


Wij gaan samen met jou opzoek naar de oorzaak van je klachten. Waar komen je klachten vandaan? Wat maakt je bijvoorbeeld zo moe? Waar moet je aan beginnen om je klachten te verhelpen?

Om inzicht te krijgen in de Staat van je gezondheid starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB-bloedtest, inclusief een uitgebreid intakegesprek en inclusief capillair bloedprikken. Zo kunnen we gericht aan de slag en kun je binnen enkele weken al resultaat behalen en je bijvoorbeeld energieker voelen.

Afspraak bloedprikken Apeldoorn

Je kunt direct starten met een EMB-bloedtest traject, inclusief een intakegesprek. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor ons als orthomoleculair therapeut Apeldoorn moet kiezen? Ik, Wesley, begeleid jou naar een nieuwe leefstijl, waar ik er ook voor zorg dat het jou gaat lukken om dit vol te houden. En, we werken optioneel samen met holistisch coach & mentor Renske Feenstra. Zo ga je niet alleen met je lichaam aan de slag maar heb je ook de kans om te (re-)connecten met je ziel & geest. Ik durf te stellen dat jij na enkele weken je als herboren zult voelen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn, op het adres Koningslijn 16, 7312 GH.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op wesleytax@staatvanhethart.nl | Orthomoleculair therapeut Staat van het Hart.

We focussen met orthomoleculaire therapie & onze bloedtesten niet op korte termijn doelen maar op lange termijn resultaat

Aanrader
Veel inzicht verkregen na bij Wesley. Hij neemt ruim de tijd om je verhaal te horen, geeft fijne info en voorziet je, samen met de uitslag, van waardevolle inzichten en advies.
Gezondheidsscan
J. Vullings
Dankbaar
Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!  
Gezondheidsscan
N. Hartog
Puzzelstukjes
Bij Wesley geweest omdat ik wat vage klachten had en ik heel benieuwd was of hij daar oorzaken voor kon vinden. Na de uitslag was het alsof puzzelstukjes op hun plaats vielen. Samen zagen we verbanden en konden we kijken waar de oorzaken liggen. Wesley denkt mee, is betrokken en geïnteresseerd en heeft veel kennis.
Gezondheidsscan
R. Huner

Wil je van je (vage) klachten en vermoeidheid af? 

En wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Kom voor capillair bloedafname en doe de EMB-bloedtest, de APK keuring voor je lichaam & gezondheid.