Werkwijze

bij onze praktijk in orthomoleculaire therapie

Voor een behandeling of het starten van een traject om je gezondheid te optimaliseren hanteren wij een vaste werkwijze en worden onderstaande 8 stappen doorlopen om jouw gezondheid te optimaliseren en tot een duurzaam resultaat te komen.
Orthomoleculaire geneeskunde

Gratis intake aanvragen

Wil je weten of we iets voor je kunnen betekenen vraag dan eerst een gratis kennismaking / intake 30min) aan. Hierna krijg je een link per email toegestuurd naar een kort intakeformulier. Vul deze in. Stuur deze uiterlijk 2 werkdagen voordat het intake gesprek plaatsvindt terug. 

Orthomoleculaire geneeskunde

1e afspraak: Online intake

Tijdens de gratis intake leer ik graag de persoon achter de klachten kennen en brengen we samen jouw situatie in kaart. Hierbij maken we gebruik van het vooraf ingevulde intakeformulier. Hierna kun je beslissen of we je een traject aan wilt gaan om je gezondheid te optimaliseren. Indien gewenst maken we ook gebruik van bloedonderzoek , een Healthscan gezondheidsanalyse of darmonderzoek.
Orthomoleculaire geneeskunde

Het definitief maken van je traject

Je maakt het traject definitief door vooraf de betaling te voldoen. Je kunt in diverse termijnen betalen, afhankelijk van je gekozen traject (4, 8 of 12). Je krijgt dan direct toegang tot onze online omgeving Studio Restore waar diverse documenten, ebooks te vinden zijn ter ondersteuning van je therapie. Je hebt hier bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse online lessen Tikva of berichten te delen via het community gedeelte.
Orthomoleculaire geneeskunde

Oorzaak van klachten achterhalen

Door het verzamelen van de juiste informatie kunnen we een goed beeld krijgen van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding of darmgezondheid. Vervolgens legen we de verbanden uit tussen de verstoorde werkingsmechanismen en jouw klachten en wordt duidelijk wat er aan de hand is.
Orthomoleculaire geneeskunde

Therapieplan opstellen

Als voor jouw helder is welke oorzaken de klachten veroorzaken, stellen we samen een therapieplan op. Hiermee wordt rekening gehouden met jouw wensen en leefsituatie. Een therapieplan bevat adviezen op basis van diverse behandelmethodes zoals orthomoleculaire therapie, fytotherapie, mycotherapie.
Orthomoleculaire geneeskunde

Bespreken onderzoeksresultaten & therapieplan

Na 4 tot 6 weken na afname van eventuele onderzoeken zoals een bloedonderzoek, Healthscan analyse of darmflora onderzoek komen we online opnieuw samen om de onderzoeksresultaten door te nemen en het therapieplan te bespreken. Hierna ga je aan de slag met jouw therapieplan! Je ontvangt tevens toegang tot jouw persoonlijke online dossier waar jouw afsprakenkaart, je onderzoeksresultaten en jouw persoonlijk therapieplan te vinden is. Alleen jij hebt toegang tot deze omgeving.
Orthomoleculaire geneeskunde

Vervolgconsult(s)

Voor een duurzaam effect & langer termijn resultaat zijn meestal meerdere consults nodig. Afhankelijk van je traject zitten er meerdere maandelijkse check ups inbegrepen. Tijdens een vervolgconsult / check up bespreken we jouw voortgang en wordt mogelijk het therapieplan aangescherpt.
Orthomoleculaire geneeskunde

Tevreden klachten

Ben je tevreden? Schrijf dan een Google Review. Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via het contactformulier. Samen proberen we er uit te komen. Indien dat niet lukt, kun je terecht bij de Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT).


Ervaringen van andere deelnemers

⭐⭐⭐⭐⭐
Health scan bij wesley gedaan! wow wat een informatie! Heel fijn om zo veel inzicht te krijgen over je lichaam en gezondheid en wesley heeft veel kennis, daarnaast stelt hij een heel behandel/ vitamines & mineralen plan voor je op zodat je stap voor stap concreet aan de slag kunt. Naast zijn kennis en enthousiastme waardeer ik de persoonlijke begeleiding van wesley, hij denkt echt met je mee en bied oplossingen aan binnen de mogelijkheden!
Gezondheidsscan
YouandI
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb een traject met 2 healthscans gevolgd bij Wesley. De healthscans hebben een helder beeld gegeven over waar ik sta in mijn gezondheid. Naast dat Wesley adviseert over supplementen ter aanvulling op een gezonde voeding heeft hij ook oog voor een meer holistische benadering. Hij neemt de tijd en legt alles begrijpelijk uit, zodat het advies toepasbaar is in het dagelijkse leven. Naast het traject bij Wesley, heb ik ook een mentorship traject gevolgd bij zijn partner Renske Feenstra. Een mooie aanvulling op de healthscan.
Gezondheidsscan
Diana S.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben nu een paar keer bij Wesley geweest voor een uitgebreide Healthscan. Ik ging aan de slag met het uitgebreide adviesrapport en 3 maanden later weer terug een nieuwe scan. Dankzij de adviezen van Wesley was mijn gezondheid al met 9% omhoog gegaan! En dat voelde ik ook. Wesley denkt goed mee, is nieuwsgierig en betrokken bij je proces!
Gezondheidsscan
Sarah V.

Contact

Wil je liever even persoonlijk contact hebben voordat je een afspraak voor gratis intake maakt? Laat dan een berichtje achter via dit contactformulier of stuur een e-mail naar wesleytax@staatvanhethart.nl