Ervaringen

Orthomoleculair therapeut ervaringen

Renee Huner

"Het geeft rust en vertrouwen"

Bij Wesley geweest omdat ik wat vage klachten had en ik heel benieuwd was of hij daar oorzaken voor kon vinden. Na de uitslag van de Healthscan was het alsof puzzelstukjes op hun plaats vielen. Samen zagen we verbanden en konden we kijken waar de oorzaken liggen. Wesley denkt mee, is betrokken en geïnteresseerd en heeft veel kennis.

Renee Huner

Naomi Hartog - Hormonen de baas

Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!

Naomi Hartog

Wesley neemt de scan professioneel af en neemt direct de tijd om door de eerste resultaten heen te lopen. Ook volgt er een telefoongesprek om iets dieper in de resultaten te duiken. Ik heb een traject met 2 scans en 2 belafspraken. Daarnaast vind ik het fijn dat Wesley meteen meedenkt over welke supplementen nodig zijn als basis en om de geanalyseerde disbalansen te herstellen. Ik had hier nog wat vragen over en ook daarvoor neemt hij de tijd om uitgebreid te reageren. Super fijn!

Ellen Verhoeven

“Na de geboorte van mijn zoon wilde ik mijn lichaam een extra duwtje in de rug geven om sterker te worden. Wesley heeft met veel zorg en een prettige manier van communiceren inzichtelijk gemaakt hoe ik mijn lichaam kan helpen. En me van advies voorzien in gebruik van de juiste supplementen en het gebruik daarvan. Het voelt goed op deze manier met mijn gezondheid bezig te zijn. Ik kan Wesley dan ook van harte aanbevelen.

Marije Wielenga

Orthomoleculair therapeut & holistisch coach - Staat van het Hart - Wesley Tax & Renske Feenstra

Veel inzicht verkregen na een Healthscan bij Wesley. Wesley neemt ruim de tijd om je verhaal te horen, geeft fijne info en voorziet je, samen met de uitslag van de scan, van waardevolle inzichten en advies. Aanrader!

Jolie

Kyra Lobberts

Fantastisch. Hele prettige samenwerking en Wesley is heel oprecht, nieuwsgierig en geïnteresseerd. Blij met mijn keuze om een afspraak in te plannen. Een aanrader!

Kyra Lobberts

Gezondheidsscan

Via een zakelijk netwerk ben ik in contact gekomen met "staat van het Hart".
Ik sta hier redelijk sceptisch tegenover maar heb toch de voorkeur van de twijfel gegeven en deelgenomen. Had geen specifieke klachten maar kreeg een duidelijke uitleg en met name inzicht waar er verbeterpunten waren.
Hier kon ik mij zeker in vinden en heb later ook nog eens een duidelijke uitleg en advies gekregen hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Al met al een positieve ervaring.


N. Dijkgraaf

Sarah Visschedijk

Ik ben nu een paar keer bij Wesley geweest voor een uitgebreide Healthscan. Ik ging aan de slag met het uitgebreide adviesrapport en 3 maanden later weer terug een nieuwe scan. Dankzij de adviezen van Wesley was mijn gezondheid al met 9% omhoog gegaan! En dat voelde ik ook. Wesley denkt goed mee, is nieuwsgierig en betrokken bij je proces!

Sarah Visschedijk

Yvonne Margaretha

Heel waardevol en boost voor mijn gezondheid geweest.

Yvonne Margaretha

Lianne Maathuis

Ik support mijn lijf, ik voed mijzelf. Je voelt en wèèt gewoon dat het klopt. Mocht je tijdens het lezen van mijn ervaring een nieuwsgierigheid voelen volg die dan maar. Zo begon het bij mij ook.

Lianne Maathuis

renske-feenstra-inner-journey-mentorship

Een hele fijne sessie gehad bij Wesley. Wesley is heel gemotiveerd om je te helpen, denkt mee en onderzoekt wat voor jou zo passend mogelijk is en luistert hierbij heel goed naar je wensen en mogelijkheden op dat moment.

Soraya de Rijke

Vraag vandaag nog gratis je 1:1 intakegesprek aan