Wesley Tax | Orthomoleculair adviseur & therapeut

Over Wesley Tax

Orthomoleculair therapeut / orthomoleculair adviseur / orthomoleculair suppletie deskundige

Opleidingen

 • Orthomoleculair adviseur - SOHF
 • Orthomoleculair specialist - SOHF
 • Medische basiskennis - Total Health
 • Specialist Maag-Lever-Darmen - SOHF
 • Specialist Psyche - SOHF
 • EMB-bloedtest opleiding - EMBtest

Bij- en nascholingen

 • Early life stress - EMBtest
 • Clinic kinderen: darmmicrobioom, voeding & suppletie
 • MCAS: mestcel activatie syndroom - EMBtest
 • Oligo-therapie - EMBtest
 • Biologische geneesmiddelen - EMBtest & Heel
 • Celzouten therapie - EMBtest

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Begin bij de Staat van je Hart.

Werkt o.a. voor:

Wesley werkt naast de praktijk ook voor Stichting IZZ, een ledencollectief van mensen in de zorg. De stichting houdt zich onder andere bezig met de gezondheid van medewerkers in de zorg. Belangrijke thema's zijn slaap, mentaal fit / stress, hormonen, long & post covid.Heeft gewerkt voor:

null
null

Dat de macht van de liefde de liefde voor de macht overwint.

Wesley Tax - gezondheidsscan

Mijn verhaal, mijn visie

Waar ik sinds 2017 voor ben gaan staan is: Vrouwelijk leiderschap, vrouwelijk empowerment en vrouwelijk energie.

Hierbij gaat het niet alleen om vrouwen an sich: het gaat om de energie.  De vrouwelijke energie die - net als de mannelijke - in alles, maar dan ook alles, aanwezig is. Ook in mijn als man. Vrouwelijke en mannelijke energieën zijn altijd aanwezig, beiden. Ook wanneer slechts één van de twee wordt benoemd.

Ik focus mij, als man, op het vrouwelijke omdat ik geloof dat hierin verborgen schatten bevinden, waardoor de wereld schoner, vreedzamer, bewuster en duurzamer wordt. En gezonder.

"De oplossing ligt niet in de energie die het gecreëerd heeft" - Albert Einstein
Wesley Tax - gezondheidsscan

Mijn ontdekkingsreis

Door bewust, actief te gaan staan en ruimte te geven aan vrouwelijk leiderschap, vrouwelijke energie en vrouwelijk empowerment maak ik juist gebruik van mijn mannelijke energie, terwijl ik bijvoorbeeld rust als kracht inzet. Het is mijn ontdekkingsreis wat ik de wereld kan brengen door dit perspectief te nemen.  Ik sta open voor wat zich aandient, in overgave, en ik sta open voor wat mijn intuïtie mij ingeeft.

"Een perspectief van meerwaarde voor het vrouwelijke, en tegelijkertijd gelijkwaardig aan het mannelijke". En vice versa. Aanvullend en complementair aan elkaar.

Door focus op het vrouwelijke te brengen geloof ik dat nieuwe mogelijkheden in de wereld zal ontstaan aan gelijkwaardigheid en bewustwording. En, ik geloof dat ik anderen daarbij kan helpen. Als therapeut, als coach, als mentor, als trainer, als teacher, als schrijver. Als vader, als partner, als zoon, als collega.

Als de beste versie van mijzelf. We zijn immers allemaal een spiegel voor elkaar.

Ik kan in mijn missie niet falen, doordat ik simpelweg mijzelf ben

De opdracht

De Tibetaanse Boeddhistische grootmeester Zijne Koninklijke Hoogheid de Dalai Lama bezoekt, bewust, al jaren Frankrijk, Duitsland en Nederland. Met reden. In zijn visie is het dat de Westerse vrouw een belangrijke rol zal spelen in de transformatieproces naar een duurzamere, schonere en liefdevollere wereld.

In mijn eigen persoonlijke ontdekkingsreis ben ik tot inzicht gekomen dat zijn visie waarde heeft en dat het, met name, in Nederland z'n oorsprong heeft. Ik heb z'n boodschap als opdracht ontvangen om hier in de komende jaren mee aan de slag te gaan. Als ik het zie, waarom zou ik er dan niet iets mee doen?

Ik weet dus ook: ik sta niet alleen in mijn missie.

"The world be saved by the Western women" - Dalai Lama
Zeearend

Mijn droom?

Het idee kwam tot mij na de beklimming van de Mont Blanc halverwege 2017, als een ingeving tijdens mijn eerste meditatiesessies.

Ik wil - op de lange termijn - bijdragen aan een nieuwe landelijke politieke partij, aangevoerd door bewust vrouwelijk leiderschap. Ja, het wordt tijd voor de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland.

Ja, het wordt tijd dat de Nederlandse vrouw en Nederlandse man laten zien hoe sterk de samenwerking kan zijn, als een voorbeeld voor de rest van de wereld. Als een voorbeeld voor toekomstige generaties jongens en meisjes. Als een voorbeeld voor toekomstige generaties zonen en dochters.

"You can only grow as big as your vision is"

De Koers

Ik spreek het uit omdat ik vertrouwen heb in de mensen die ik ontmoet, in wat ze kunnen en voor wat zij in de wereld willen brengen. Ik spreek het uit voor de mensen die ik enorme stappen zie maken en vanuit het hart gaan leven.

Ik spreek het uit omdat ik geloof dat ik in een avontuur ben beland om bij te dragen aan de wereld, vanuit compassie en empathie. In de mogelijkheden die er zijn, of in welke vorm ze ook aandienen, zal ik de droom, idee of ingeving als koers aanhouden. Met de hoop, geloof en overtuiging dat het zich eens zal realiseren.

De weg is onbekend en ik weet niet of ik er ooit zal komen, of hoe. En toch, ik begin gewoon met lopen. In 2017 wist ik ook niet of ik de top van de Mont Blanc zou bereiken en toch begon ik met lopen. 

De Staat van mijn Hart

In de herfst van 2018 kreeg ik de diagnose: een virusinfectie aan het hartzakje. Het hartzakje heeft het virus kunnen opvangen en deed als beschermer van mijn hart goed z'n werk. Alleen, m'n gehele lichaam was er goed 'ziek' van.


Mijn ideeën, dromen en alles waar ik mee bezig was stond per direct 'on hold'. De Staat van mijn eigen Hart werd sindsdien mijn belangrijkste prioriteit.


De reguliere zorg en geneeskunde wisten geen raad met mijn diverse aanhoudende gezondheidsklachten. Ik accepteerde niet zomaar dat ik voor de rest medicijnen moest gaan gebruiken.


Ik besloot om op zoek te gaan naar antwoorden. En oplossingen. Door vragen te stellen en open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Ik vond ze.


Na een periode van medicatie kwam ik in aanmerking met de Healthscan, de EMB bloedtest & orthomoleculaire therapie. In eerste instantie wist ik er geen raad mee. Nadat door omstandigheden mijn klachten weer toenamen besloot ik er actief en intensief mee aan de slag te gaan.

Met resultaat: In twintig jaar tijd heb ik mij nog niet zo gezond en fit gevoeld, terwijl het ook laat zien dat er nog ruimte is voor verbetering.

"Waar geen weg is, is een wil"
Gezondheidsanalyse Wesley Tax

Het transformatieproces

Door een simpele 'meting' met de Healthscan of bloedafname met de EMB-test heb ik vrijwel direct inzicht en overzicht waar de disbalans in mijn fysieke, etherische of emotionele lichaam zit.


Zo kan ik gericht aan de slag met het optimaliseren van het functioneren van mijn lichaam, waardoor ik energieker en vitaler mijn dromen en doelen na weet te streven.

Nu zie ik in dat ik niet ziek was door het virus, maar dankzij het virus. Het zorgde ervoor dat ik de weg naar binnen maakte en bewust werd van de Staat van mijn gezondheid. Ik weet nu dat de reis van 'ziekte' een kans is om het bewustwordings- en transformatieproces in beweging te brengen.

Het is belangrijk dat je de juiste ondersteuning aangeboden krijgt. Je hoeft dit proces niet alleen te doen. Wij staan je bij in de reis die je maakt en we ondersteunen je bij het optimaliseren van je gezondheid. Je maakt een transformatie door.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.
Begin bij de Staat van je Hart.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Of gewoon even sparren? Reserveer een gratis afspraak van 30 minuten...

Yes, dat wil ik wel!
en ontvang de eerste tips