Eqology omega 3 visolie

Eqology omega-3 visolie 

Ontdek het belang van omega-3: visolie en jouw gezondheid

Eqology omega-3 visolie 

Ontdek het belang van omega-3: visolie en jouw gezondheid

Waarom je omega 3 visolie nodig hebt

In ons hedendaagse leven, gekenmerkt door stress en bewerkte voedingsmiddelen, wordt onze gezondheid uitgedaagd door een onevenwichtige vetzuurbalans, resulterend in vermoeidheid, stemmingswisselingen, vruchtbaarheidsproblemen, opgehoopte toxines, en een overactief immuunsysteem. Omega-3, cruciaal voor het welzijn van hersenen, ogen, hart, en immuunsysteem, biedt een oplossing door ontstekingen te verminderen en de vetzuurbalans te herstellen. Eqology's vloeibare visolie, duurzaam geproduceerd , staat garant voor zuiverheid en optimale opname zonder de nadelen van capsules. Kies voor de beste visolie op de markt om jouw gezondheid effectief te ondersteunen en bestel nu voor een snelle levering direct aan huis.

We eten te weinig vis...

Bij onze moderne eetgewoonten eten we vaak te weinig vis. Het is echter belangrijk om minimaal vier keer per week vette vis te eten om genoeg omega 3 binnen te krijgen. Bij Staat van het Hart onderkennen we dat omega 3 essentiële bouwstenen zijn voor hersenen, celmembranen en ontstekingen helpen remmen.

Veel welvaartsziekten zoals te hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, en neurologische aandoeningen zoals MS en Alzheimer, maar ook degeneratieve en reumatoïde aandoeningen, kunnen teruggevoerd worden op een tekort aan deze belangrijke vetzuren. Als je moeite hebt met het opnemen van voldoende vis in je dieet, raden wij aan om omega 3-supplementen en een omega-3 test te overwegen.

Waarom de balans en verhouding tussen omega 3 & omega 6 in jouw lichaam herstellen?

We zien vaak een ongewenste verhouding tussen omega-3 en omega-6 in het lichaam. Soms is omega-6 zelfs 30 keer meer aanwezig. Deze onevenwichtigheid kan leiden tot het afsluiten van celwanden, waardoor voedings- en afvalstoffen minder efficiënt worden verwerkt en sluimerontstekingen kunnen ontstaan. Onze orthomoleculaire therapie richt zich op het herstellen van deze balans voor een optimale gezondheid.

Voordelen Eqology omega 3 visolie

  • Gecertificeerd door MCS en CoC voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid.
  • Bevat zorgvuldig geselecteerde olijfolie, rijk aan antioxidanten voor optimale gezondheidsvoordelen.
  • Duurzaam geproduceerd om overbevissing en schade aan het mariene ecosysteem te voorkomen.
  • Snelle en betrouwbare bezorging binnen 8-10 dagen rechtstreeks naar jouw deur.
  • Verantwoord geproduceerd, met respect voor milieu en biodiversiteit.
  • Geen onaangename (vis) nasmaak (!)


Essentiële vetzuren voor hersenen, ogen, hart & bloedvaten. Verbetert huidproblemen zoals acné en eczeem. Versterkt het immuunsysteem voor een gezonder lichaam. Bevordert gewrichts- en spierherstel na inspanning.

Waarom werkt het innemen van visolie voor één of twee maanden niet voldoende?

Het is belangrijk om te begrijpen dat het slechts slikken van visolie voor één of twee maanden niet voldoende is. De rode bloedcellen in je lichaam, die een levensduur hebben van ongeveer 120 dagen, hebben zo'n 5 maanden nodig om de omega 3-vetzuren op te nemen. Daarom levert Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden. Iedere maand ontvang je de visolie thuis, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Na de vijfde maand kun je het abonnement opzeggen, maar als je dit niet doet, wordt het abonnement voortgezet als een automatische maandelijkse bestelling.

Contact

Ben je geïnteresseerd in het kopen van deze zuivere en hoog gedoseerde Eqology visolie? Heb je behoefte aan persoonlijk advies over welk pakket het beste bij jou past? Vul dan het contactformulier in en ik neem telefonisch contact met je op.