Eqology omega 3 visolie

Eqology visolie omega-3

Ontdek het belang van omega-3: visolie en jouw gezondheid

Eqology visolie omega-3

Ontdek het belang van omega-3: visolie en jouw gezondheid

Visolie en omega-3 test

Bij onze moderne eetgewoonten eten we vaak te weinig vis. Het is echter belangrijk om minimaal vier keer per week vette vis te eten om genoeg omega 3 binnen te krijgen. Bij Staat van het Hart onderkennen we dat omega 3 essentiële bouwstenen zijn voor hersenen, celmembranen en ontstekingen helpen remmen.

Veel welvaartsziekten zoals te hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, en neurologische aandoeningen zoals MS en Alzheimer, maar ook degeneratieve en reumatoïde aandoeningen, kunnen teruggevoerd worden op een tekort aan deze belangrijke vetzuren. Als je moeite hebt met het opnemen van voldoende vis in je dieet, raden wij aan om omega 3-supplementen en een omega-3 test te overwegen.

Omega 3 bloedtest

Herstel de balans: Omega-3 en omega-6 in jouw lichaam

We zien vaak een ongewenste verhouding tussen omega-3 en omega-6 in het lichaam. Soms is omega-6 zelfs 30 keer meer aanwezig. Deze onevenwichtigheid kan leiden tot het afsluiten van celwanden, waardoor voedings- en afvalstoffen minder efficiënt worden verwerkt en sluimerontstekingen kunnen ontstaan. Onze orthomoleculaire therapie richt zich op het herstellen van deze balans voor een optimale gezondheid.
Eqology visolie bestellen

Eqology visolie pakketten

Ben je geïnteresseerd in het kopen van deze zuivere en hoog gedoseerde Eqology visolie? We bieden twee pakketten aan, één met en één zonder vingerpriktest. Heb je behoefte aan persoonlijk advies over welk pakket het beste bij jou past? Vul dan het contactformulier in en ik neem telefonisch contact met je op.

Visolie zonder test omega 3

76,-
  • Twee flesjes Eqology visolie
  • Totaal kostenvoerzicht: de eerste maand 76, daarna 37,- (ex. 4,90 verzendkosten)


Bestel Eqology visolie zonder test 
meest gekozen

Visolie + test omega 3

119,-


  • Begin met Inzicht: Een vingerpriktest om je startwaarde van de omega3/omega6-ratio te bepalen.
  • Inclusief: Twee flesjes Eqology visolie om je behandeling te beginnen.
  • Tussentijdse analyse: Na 4 maanden gebruik ontvang je een nieuwe test om je omega3/omega6-ratio te analyseren en eventueel aan te passen.
  • Kostenoverzicht: Eerste maand €119,-, daarna €37,- per maand (exclusief €4,90 verzendkosten).
Bestel Eqology visolie met test 

Eqology visolie bestellen

Het is belangrijk om te begrijpen dat het slechts slikken van visolie voor één of twee maanden niet voldoende is. De rode bloedcellen in je lichaam, die een levensduur hebben van ongeveer 120 dagen, hebben zo'n 5 maanden nodig om de omega 3-vetzuren op te nemen. Daarom levert Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden. Iedere maand ontvang je de visolie thuis, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Na de vijfde maand kun je het abonnement opzeggen, maar als je dit niet doet, wordt het abonnement voortgezet als een automatische maandelijkse bestelling.
Jouw gegevens worden verwerkt volgens het privacybeleid.