Corpus-Analyser | Staatvanhethart-nl

De Corpus Analyser

de uitgebreide gezondheidsanalyse

"Meet met de Corpus Analyser de staat van je orgaanfuncties"

Wat goed dat je nieuwsgierig bent naar een gezondheidsanalyse, anders was je hier niet geweest. Een analyse kan zeer goed met behulp van de Corpus Analyser Pro. Meet bijvoorbeeld met de Corpus de staat van je orgaanfuncties en de tekorten aan vitamines en mineralen.
Ik, Wesley, ben orthomoleculair therapeut en Renske is holistisch therapeut. We geven je graag inzicht in de Staat van je gezondheid en helpen je graag om je fysieke en mentale gezondheid in balans te brengen en je gezondheidsklachten aan te pakken..


Door middel van de Corpus Analyser Pro & orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van je klachten. Hierbij is inzicht in je disbalans aan voedingstoffen & disbalans in je lichaam de basis en stellen we vervolgens een behandelplan op. Veel voorkomende oorzaken van klachten zijn; stress, burn-out, te weinig slaap, tekorten op voedingstoffen (!) en bewerkte voeding. Met name de tekorten aan voedingstoffen liggen aan de basis voor diverse gezondheidsklachten. De Corpus Analyser geeft het inzicht dat je nodig hebt waar je aan kunt werken.

Bij het inplannen van een intakegesprek krijg je vooraf een vragenlijst die je invult zodat we na de intake een goede indicatie hebben van de oorzaak van je klachten. Om inzicht te krijgen in de Staat van je gezondheid starten we met een Healthscan, ofwel een gezondheidsanalyse, met behulp van de Corpus Analyser Pro. Zo kunnen we gericht aan de slag en kun je binnen enkele weken al resultaat behalen en je bijvoorbeeld energieker voelen.

De Corpus Analyser Pro

Heb jij klachten als bijvoorbeeld een burn-out, vermoeidheid, buikpijn, depressiviteit, darmklachten of andere vage klachten? Of wil je preventief aan de slag met je gezondheid om meer uit het dagelijkse leven te halen? Maak dan snel een afspraak voor een Healthscan met de Corpus Analyser Pro.

Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor een gezondheidsanalyse met de Corpus Analyser Pro moet kiezen? 
Op basis van de resultaten en het advies dat ik je geef begeleid ik jou naar een nieuwe leefstijl, waar ik er ook voor zorg dat het jou gaat lukken om dit vol te houden. En, we werken optioneel samen met holistisch therapeut Renske Feenstra. Zo ga je niet alleen met je lichaam aan de slag maar heb je ook de kans om te (re-)connecten met je ziel & geest. Ik durf te stellen dat jij na enkele weken je als herboren zult voelen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op wesleytax@staatvanhethart.nl | Orthomoleculair therapeut Staat van het Hart.

"Het uitgangspunt bij de orthomoleculaire geneeskunde is dat een ziekte, vage klachten of een lage energie eerder zal genezen bij een optimale concentratie van vitamines, mineralen & vetzuren in het lichaam. De Corpus Analyser geeft je het inzicht in hoe het in jouw lichaam is gesteld."

Ervaringen met de Corpus Analyser:

Zo belangrijk!

Ik ben nu een paar keer bij Wesley geweest voor een uitgebreide Healthscan. Ik ging aan de slag met het uitgebreide adviesrapport en 3 maanden later weer terug een nieuwe scan. Dankzij de adviezen van Wesley was mijn gezondheid al met 31% omhoog gegaan! En dat voelde ik ook. Wesley denkt goed mee, is nieuwsgierig en betrokken bij je proces!
Gezondheidsscan
S. Visschedijk
Goed inzicht

Wesley heeft mij een goed inzicht gegeven hoe de lichamelijke conditie ervoor staat wat betreft de tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen.
Hij heeft hiervoor nuttige tips gegeven om de tekorten weer aan te vullen.

Gezondheidsscan
A. Driessen
Positieve ervaring
Via een zakelijk netwerk ben ik in contact gekomen met "staat van het Hart". Ik sta hier redelijk sceptisch tegenover maar heb toch de voorkeur van de twijfel gegeven en deelgenomen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en met name inzicht waar er verbeterpunten waren. Hier kon ik mij zeker in vinden en heb later ook nog eens een duidelijke uitleg en advies gekregen hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Al met al een positieve ervaring.
Gezondheidsscan
N. Dijkgraaf

Neem vandaag nog leiderschap over je gezondheid

Wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Ga voor een gezondheidsanalyse met de Corpus Analyser Pro, de check voor je gezondheid en de staat van je orgaanfuncties.