Ervaringen | Staat van het Hart

Ervaringen

Renee Huner

"Het geeft rust en vertrouwen"

Over Renske - holistische therapie:
De sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen.

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Over Wesley - orthomoleculaire therapie:
Bij Wesley geweest omdat ik wat vage klachten had en ik heel benieuwd was of hij daar oorzaken voor kon vinden. Na de uitslag van de Healthscan was het alsof puzzelstukjes op hun plaats vielen. Samen zagen we verbanden en konden we kijken waar de oorzaken liggen. Wesley denkt mee, is betrokken en geïnteresseerd en heeft veel kennis.

Renee Huner

Naomi Hartog - Hormonen de baas

Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!

Naomi Hartog

Wesley neemt de scan professioneel af en neemt direct de tijd om door de eerste resultaten heen te lopen. Ook volgt er een telefoongesprek om iets dieper in de resultaten te duiken. Ik heb een traject met 2 scans en 2 belafspraken. Daarnaast vind ik het fijn dat Wesley meteen meedenkt over welke supplementen nodig zijn als basis en om de geanalyseerde disbalansen te herstellen. Ik had hier nog wat vragen over en ook daarvoor neemt hij de tijd om uitgebreid te reageren. Super fijn!

Ellen Verhoeven

“Na de geboorte van mijn zoon wilde ik mijn lichaam een extra duwtje in de rug geven om sterker te worden. Wesley heeft met veel zorg en een prettige manier van communiceren inzichtelijk gemaakt hoe ik mijn lichaam kan helpen. En me van advies voorzien in gebruik van de juiste supplementen en het gebruik daarvan. Het voelt goed op deze manier met mijn gezondheid bezig te zijn. Ik kan Wesley dan ook van harte aanbevelen.

Marije Wielenga

jolie-vullinghs-

Veel inzicht verkregen na een Healthscan bij Wesley. Wesley neemt ruim de tijd om je verhaal te horen, geeft fijne info en voorziet je, samen met de uitslag van de scan, van waardevolle inzichten en advies. Aanrader!

Jolie Vullinghs

Kyra Lobberts

Fantastisch. Hele prettige samenwerking en Wesley is heel oprecht, nieuwsgierig en geïnteresseerd. Blij met mijn keuze om een afspraak in te plannen. Een aanrader!

Kyra Lobberts

Gezondheidsscan

Via een zakelijk netwerk ben ik in contact gekomen met "staat van het Hart".
Ik sta hier redelijk sceptisch tegenover maar heb toch de voorkeur van de twijfel gegeven en deelgenomen. Had geen specifieke klachten maar kreeg een duidelijke uitleg en met name inzicht waar er verbeterpunten waren.
Hier kon ik mij zeker in vinden en heb later ook nog eens een duidelijke uitleg en advies gekregen hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Al met al een positieve ervaring.


N. Dijkgraaf

1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

"Een veilige plek om aan te kijken wat er in je leeft"

De twee sessies die ik bij Renske heb gehad zijn nog erg in mij aan het nawerken. Haar prachtige praktijkruimte is een oase van rust en inspiratie. Renske is met haar wijsheid en zachtheid een coach waar je terecht kan als je diepe transformatie zoekt en een veilige plek om alles aan te kijken wat er in je leeft. Ik wens je Renske als coach van harte toe!

Kim Schutte 

Yvonne Margaretha

"Daadwerkelijk realiseren waar je naar verlangt"

Over Renske - holistische therapie:
Renske is een hele fijne coach, ze helpt je zodat je verandering waar je naar verlangt daadwerkelijk realiseert. Ze heet je helemaal welkom om jezelf te zijn. Embody the New van Renske en Wesley samen is ook echt een aanrader.

Over Wesley Tax - orthomoleculaire therapie: 
Heel waardevol en boost voor mijn gezondheid geweest.

Yvonne Margaretha

"Ik heb me altijd veilig, gezien en gehoord gevoeld"

Over Renske - holistische therapie:
Renske heeft mij begeleid naar diepere lagen in mijzelf. Ik heb me altijd veilig gevoeld, gezien en gehoord gevoeld, dat is al van onschatbare waarde. Je bent krachtig in je zuiverheid en schroomt niet om confronterend te zijn. Ten dienste van mijn groei en het hoogste goed.

Over Wesley Tax - orthomoleculaire therapie: 
Ik support mijn lijf, ik voed mijzelf. Je voelt en wèèt gewoon dat het klopt. Mocht je tijdens het lezen van mijn ervaring een nieuwsgierigheid voelen volg die dan maar. Zo begon het bij mij ook.

Lianne Maathuis

"De veiligheid om echt te doorvoelen"

” Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade.

Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen. Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

Dianne Hachmang

Sarah Visschedijk

"Van binnenuit je leven gaan leven"

Over Renske & holistische therapie: is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.

Over Wesley & orthomoleculaire therapie: Ik ben nu een paar keer bij Wesley geweest voor een uitgebreide Healthscan. Ik ging aan de slag met het uitgebreide adviesrapport en 3 maanden later weer terug een nieuwe scan. Dankzij de adviezen van Wesley was mijn gezondheid al met 9% omhoog gegaan! En dat voelde ik ook. Wesley denkt goed mee, is nieuwsgierig en betrokken bij je proces!

Sarah Visschedijk

"Snel tot de kern"

Wat ben ik blij dat Renske op mijn pad is gekomen. Van zowel de Skype gesprekken als de live (workshop)dag die ik met haar heb gehad heb ik ontzettend veel geleerd.

Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven. Daarnaast is ze gewoon een hele leuke, lieve meid waardoor het fijn is om een dag samen met haar door te brengen.

Ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer voor ons in petto hebt Renske, je bent een inspiratie!

Froukje

"Goede afstemming op je behoeftes en wensen"

Over Renske & holistische therapie:
Renske en Wesley weten heel goed een veilige omgeving te creëren. Zij stralen rust en ruimte om te zijn uit. De coachsessies met Renske zijn erg fijn omdat zij op een liefdevolle, respectvolle en met oprechte interesse kan coachen. Zij vroeg mij toen der tijd: wat spreekt jou aan bij mijn werkwijze? Waarop ik zei ‘al ga ik bladeren zoeken in het bos met jou, het gaat mij echt om hoe jij bent als persoon waardoor de manier van werken heel fijn is, met welke werkwijze dan ook’. Dit omdat zij goed afstemt op jouw behoeftes en wensen en hierover goed communiceert. 

Over Wesley & orthomoleculaire therapie:
Een hele fijne sessie gehad bij Wesley. Wesley is heel gemotiveerd om je te helpen, denkt mee en onderzoekt wat voor jou zo passend mogelijk is en luistert hierbij heel goed naar je wensen en mogelijkheden op dat moment.

Soraya de Rijke

Vraag vandaag nog gratis je 1:1 intakegesprek aan