Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut Deventer?

Wat goed dat je opzoek bent naar een  orthomoleculair therapeut in Deventer. Ik, Wesley ben orthomoleculair therapeut en Renske is holistisch therapeut. We helpen je graag naar een gezonde leefstijl om je fysieke en mentale gezondheid in balans te krijgen en alle klachten op te lossen.


Door middel van orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van je klachten. Hierbij is inzicht in je disbalans aan voedingstoffen & disbalans in je lichaam de basis en stellen we vervolgens een behandelplan op. Veel voorkomende oorzaken van je klachten zijn; stress, burn-out, te weinig slaap, tekorten op voedingstoffen (!) en bewerkte voeding.

Bij het inplannen van een intakegesprek krijg je vooraf een vragenlijst die je invult zodat we na de intake een goede indicatie hebben van de oorzaak van je klachten. Om inzicht te krijgen in de Staat van je gezondheid starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB-bloedtest. Zo kunnen we gericht aan de slag en kun je binnen enkele weken al resultaat behalen en je bijvoorbeeld energieker voelen.

Wat is orthomoleculaire therapie precies?

Ontdek in deze bondige video de kern van orthomoleculaire geneeskunde en de rol van een orthomoleculair therapeut. Verken de kracht van voedingsstoffen voor harmonie tussen lichaam en geest. Leer wat je kunt verwachten tijdens jouw helende reis met een orthomoleculaire behandeling.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut

Heb jij klachten als bijvoorbeeld een burn-out, vermoeidheid, buikpijn, depressiviteit, darmklachten of andere vage klachten? Of wil je preventief aan de slag met je gezondheid om meer uit het dagelijkse leven te halen? Maak dan snel een afspraak voor een EMB-bloedtest traject. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor ons als orthomoleculair therapeut Deventer moet kiezen? Ik, Wesley, begeleid jou naar een nieuwe leefstijl, waar ik er ook voor zorg dat het jou gaat lukken om dit vol te houden. En, we werken optioneel samen met holistisch coach & mentor Renske Feenstra. Zo ga je niet alleen met je lichaam aan de slag maar heb je ook de kans om te (re-)connecten met je ziel & geest. Ik durf te stellen dat jij na enkele weken je als herboren zult voelen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn, ongeveer 28 minuten rijden vanaf Deventer. Vind je het minder prettig om zo ver te rijden? Dan kun je ook kiezen voor consulten die online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op wesleytax@staatvanhethart.nl | Orthomoleculair therapeut Staat van het Hart.

"De gezondheidsklachten & symptomen die jij als persoon in je eigen
lichaam weet waar te nemen zijn slechts een indicatie.
De oorzaak kan uit een geheel andere richting komen. "

Fijne sessie

Een hele fijne sessie gehad bij Wesley. Wesley is heel gemotiveerd om je te helpen, denkt mee en onderzoekt wat voor jou zo passend mogelijk is en luistert hierbij heel goed naar je wensen en mogelijkheden op dat moment.
Gezondheidsscan
Soraya
Fantastisch

Hele prettige samenwerking en Wesley is heel oprecht, nieuwsgierig en geïnteresseerd. Blij met mijn keuze om een afspraak in te plannen. Een aanrader!

Gezondheidsscan
Kyra Lobbert
Professioneel
Wesley neemt de scan professioneel af en neemt direct de tijd om al door de eerste resultaten heen te lopen. Ik heb een traject met 2 scans en 2 belafspraken. Kijk uit naar de volgende afspraak, waarin we iets dieper in de resultaten van de scan duiken. Daarnaast vind ik het fijn dat Wesley ook meteen meedenkt over welke supplementen nodig zijn als basis en om de geanalyseerde disbalansen te herstellen. Ik had hier nog wat vragen over en ook daarvoor neemt hij de tijd om uitgebreid te reageren. Super fijn!
Gezondheidsscan
Ellen Verhoeven

Je gezondheid & vitaliteit optimaliseren? Pak je vermoeidheid en vage klachten aan!

Wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Doe de EMB-bloedtest,

de gezondheidscheck voor je lichaam & gezondheid.