Orthomoleculair therapeut | Staat van het Hart

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut?

Welkom! Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut. Ik, Wesley, ben orthomoleculair therapeut en Renske is holistisch therapeut. We helpen je graag naar een gezondere leefstijl om je fysieke en mentale gezondheid in balans te brengen, je gezondheidsklachten aan te pakken en gezamenlijk op te lossen.


Door middel van orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van je klachten. Hierbij is inzicht in je disbalans aan voedingstoffen & disbalans in je lichaam de basis en stellen we vervolgens een behandelplan op. Veel voorkomende oorzaken van je klachten zijn; stress, burn-out, te weinig slaap, tekorten op voedingstoffen (!) en bewerkte voeding.

Bij het inplannen van een intakegesprek krijg je vooraf een vragenlijst die je invult zodat we na de intake een goede indicatie hebben van de oorzaak van je klachten. Om inzicht te krijgen in de Staat van je gezondheid starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB-bloedtest. Zo kunnen we gericht aan de slag en kun je binnen enkele weken al resultaat behalen en je bijvoorbeeld energieker voelen.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut

Heb jij klachten als bijvoorbeeld een burn-out, vermoeidheid, buikpijn, depressiviteit, darmklachten of andere vage klachten? Of wil je preventief aan de slag met je gezondheid om meer uit het dagelijkse leven te halen? Maak dan snel een afspraak voor een EMB-bloedtest traject. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor ons als orthomoleculair therapeut moet kiezen? Ik, Wesley, begeleid jou naar een nieuwe leefstijl, waar ik er ook voor zorg dat het jou gaat lukken om dit vol te houden. En, we werken optioneel samen met holistisch therapeut Renske Feenstra. Zo ga je niet alleen met je lichaam aan de slag maar heb je ook de kans om te (re-)connecten met je ziel & geest. Ik durf te stellen dat jij na enkele weken je als herboren zult voelen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. Vind je het minder prettig om zo ver te rijden? Dan kun je ook kiezen voor consulten die online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op wesleytax@staatvanhethart.nl | Orthomoleculair therapeut Staat van het Hart.

Het uitgangspunt bij de orthomoleculaire therapie is dat een ziekte, vage klachten of een lage energie eerder zal genezen bij een optimale concentratie van vitamines, mineralen & vetzuren in het lichaam.

Zo belangrijk!

Zo belangrijk en fijn om te weten hoe het ervoor staat in mijn lichaam. Je gezondheid is uiteindelijk het allerbelangrijkst!
Gezondheidsscan
A. Alberts
Goed inzicht

Wesley heeft mij een goed inzicht gegeven hoe de lichamelijke conditie ervoor staat wat betreft de tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen.
Hij heeft hiervoor nuttige tips gegeven om de tekorten weer aan te vullen.

Gezondheidsscan
A. Driessen
Positieve ervaring
Via een zakelijk netwerk ben ik in contact gekomen met "staat van het Hart". Ik sta hier redelijk sceptisch tegenover maar heb toch de voorkeur van de twijfel gegeven en deelgenomen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en met name inzicht waar er verbeterpunten waren. Hier kon ik mij zeker in vinden en heb later ook nog eens een duidelijke uitleg en advies gekregen hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Al met al een positieve ervaring.
Gezondheidsscan
N. Dijkgraaf

Neem vandaag nog leiderschap over je gezondheid

Wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Doe de EMB-bloedtest,

de gezondheidscheck voor je gezondheid.