Renske Feenstra | Holistisch therapeut & lifecoach

Over Renske Feenstra

Holistisch therapeut & lifecoach

Gevoelens en emoties zoals neerslachtigheid, angst, paniek, boosheid, verdriet, twijfel, onzekerheid, schuldgevoelens en meer, vinden hun oorsprong in gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Ze hebben zich opgeslagen in je lichaam en keren telkens weer terug. Hoe ga je hiermee om? Hoe geef je het verleden een plek? Hoe vergeef je? Op welke manier is het weer mogelijk om met vertrouwen, rust en blijdschap in het heden te leven en naar de toekomst te kijken? Ik begeleid je daar graag in. Plan jouw gratis 1:1 intake in en we bespreken hoe ik jou het beste kan begeleiden.
Renske Feenstra | life coach | Staat van het Hart

Even voorstellen...

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut & life coach. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en ceremonies een ieder die dieper verbonden wilt zijn met zichzelf, de Bron en het leven. 


Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’.


Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel

Renske Feenstra

Mijn missie, mijn visie

Ik zie het als mijn ware levensmissie jou te begeleiden in de herinnering van wie je in essentie bent.

Wat zichtbaar mag worden is wat je in de schaduw hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat jij voluit kunt leven

renske-feenstra-inner-journey-mentorship

Mijn verhaal

Toen ik 10 jaar oud was gebeurde er veel in mijn leven. Daardoor dacht ik na over de dood, de ‘andere onzichtbare’ wereld en wilde ik zo graag begrijpen wat de energieën waren die ik om mij heen voelde. Dromen hebben altijd een diepere betekenis gehad en ik reisde regelmatig naar andere werelden en levens.


Mijn analytische denken en intuïtieve gaven (die jij en ik beiden hebben) waren voor langere tijd in strijd met elkaar, tot ik mijzelf werkelijk kon overgeven aan de Bron van alles en wie ik in essentie ben. Toen gaf ik mijzelf de ruimte om vrij te zijn van alles waarvan ik dacht dat ik het was en te leven voor wat ik hier te doen heb op aarde.

holistisch mentorship-renske-feenstra

In de praktijk

Sinds 2012 is mijn eigen ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten. Het jaar daarna was het zover en opende mijn praktijk.


Vele sessies, workshops, ceremonies en het werken met zowel individuen als groepen verder is het nu tijd voor een verdieping voor degene die dit voelen.


Voor de mannen en vrouwen die diep resoneren met mijn werk en werkelijk voelen dat ze er klaar voor zijn om de schaduw aan te kijken en vrijgemaakt te worden… tot wie je in essentie bent. 

Als mentor, coach en healer wandel ik naast je op je levenspad. In mijn ogen heb je een uniek potentieel dat belichaamt mag worden, zodat je gaat doen waarvoor je hier op aarde bent.

Leven vanuit wie jij in essentie bent – en vanuit daar Alles laten ontstaan én creëren wat jij ten diepste verlangt. Voelen dat je het waard bent en dat het leven er vóór jou is.