Over Renske Feenstra

Christelijk holistisch therapeut & tikva instructeur

Renske Feenstra | life coach | Staat van het Hart

Even voorstellen...

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben Christelijk holistisch therapeut,  lifecoach & tikva instructeur en begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en lessen vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, als kind van God en in relatie met Hem. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf.

Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax. 

Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met geest, ziel en lichaam. 

Renske Feenstra & Tikva

Studio Restore & Tikva

Zelf was ik ook op zoek naar een manier waarop ik kon werken aan mijn fysieke gezondheid, door te stretchen, en tegelijkertijd een bewust moment voor mezelf met God.

Waar ik zelf regelmatig tegenaan liep was het hebben van weinig energie - ook door slapeloze nachten als jonge moeder -, stress, prikkelbaarheid en het gevoel van weinig tijd voor mezelf. Ik wilde graag voldoening voelen en écht een moment voor mezelf met God. Geïnspireerd worden en verbinding met anderen, was ook iets waar ik echt naar zocht.

Toen kwam ik online het concept van Tikva tegen. Ik vond het zo gaaf om te ervaren hoeveel ontspanning en rust het mij gaf. Juist ook de Bijbelteksten die werden voorgelezen die zorgden voor voeding voor mijn geest en de verbinding met God.

Het mooie vind ik, dat Tikva niet alleen voor christenen is.

Iedereen is welkom en je mag je laten verrassen wat de bewegingen, teksten en muziek met je doen.

Renske Feenstra

Mijn missie, mijn visie

Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden naar een leven zoals jij bent bedoeld - in relatie met God als bron - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder en dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt in je gezin, werk en/of bedrijf. Datgene wat ik zelf heb ontdekt wil ik verder verspreiden en anderen kennis mee laten maken. De liefde van God die overwint alles. Ik hoop dat het jou ook mag inspireren en aanraken, zodat je een stap naar Hem toe zet.

Renske Feenstra

In de praktijk

Sinds 2012 is mijn eigen ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten. Het jaar daarna was het zover en opende mijn praktijk.


Ik volgde zelf verschillende therapie trajecten, workshops en trainingen. En in mijn praktijk begeleidde ik veel vrouwen en mannen - individueel en in groepen - in hun reis terug naar zichzelf. En nu is het tijd voor een verdieping, voor degenen die dat voelen. Als je  er klaar voor bent, dan begeleid ik jou met liefde in je zoektocht en vooral: in je thuiskomen, bij God.


Mijn grootste ontdekking zit in het vrouw zijn van Wesley en het moeder zijn van Wolf. De rust, de veiligheid en het vertrouwen in mijn rol en de taak die ik heb gekregen. Het aankijken van al mijn overtuigingen en onwaarheden, de ideeën die ik had, de onzekerheid en angsten. De trauma's helen en me laten vullen met waarheid, liefde, geloof en hoop is wat mij terug heeft gebracht. Geest, ziel en lichaam in balans, wanneer we leven vanuit Gods geest.


Voor de vrouwen, dochters, moeders die diep resoneren met mijn werk en werkelijk voelen dat ze er klaar voor zijn om vrijgemaakt te worden… tot wie je in essentie bent, als kind van God. 

Vraag een gratis intake & kennismakingsgesprek aan

Ik begeleid je met ontzettend veel toewijding, liefde en oprechtheid in je innerlijke reis, je zoektocht en je thuiskomen.


Veiligheid en vertrouwen bieden vind ik ontzettend belangrijk, zodat jij de ruimte gaat ervaren om te ontdekken wie je in essentie bent, maar ook om in alle kwetsbaarheid te ontdekken waar jij nog niet jezelf bent.

Als vrouw, partner en moeder, in combinatie met een eigen bedrijf, weet ik hoe vol en druk het leven is. Ik ken de mooie kanten, maar ook zeker de keerzijde. Ik deins niet terug bij alles wat jij van jezelf en het leven mag aankijken. Ik zal er zijn.