Start vandaag met het optimaliseren van je gezondheid, energie & vitaliteit om krachtig te blijven ondernemen en je doelen te behalen

Tips van een orthomoleculair therapeut

Welke vitamines moet ik nemen om krachtig te blijven ondernemen?


Geen enkele ondernemer of ZZP'er kan het zich permitteren om voor een half jaar tot 2 jaar uit te vallen en zo lang zonder inkomen te blijven, dankzij een burn-out of ziekte. Het is daarom belangrijk om te weten waar je staat. Weet de Staat van je eigen Gezondheid.

Heb jij de zwaktes, disbalans en tekorten in je eigen lichaam inzichtelijk? Ben jij bewust wat er voor jou specifiek nodig is om hoog in energie of gezond te blijven? Waar dien jij aan te blijven werken betreft je gezondheid om leiderschap in het ondernemen te behouden?

 • Ontplooiing van natuurlijk & innerlijk leiderschap.
 • Het inzicht waar je staat en perspectief voor waar je naar toe wilt.
 • Handvaten om je gezondheid & energetische frequentie te optimaliseren.
 • Begrip dat klachten of vermoeidheid een logische oorzaak heeft
 • Krachtig  blijven staan in een continue veranderende wereld.
 • Verkleint de kans dat je op latere leeftijd medicijnen moet gebruiken.
 • Een fundament van waaruit je kunt bouwen om doelen te realiseren.
 • De energie, vitaliteit en rust om een hogere omzet te draaien met je onderneming.

  Zet je zelf op de wachtlijst voor het verschijnen van het e-book en je bent de eerste die 'm ontvangt. Start naar aanleiding van het e-book vandaag nog met het optimaliseren van je gezondheid, energie & vitaliteit om krachtig te blijven ondernemen en je doelen te behalen.

  Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naartoe sturen?
Reserveer een exemplaar 

Naomi Hartog

Absoluut, 100% aan te raden

Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!  

De Healthscan, de ideale tool om inzicht in je gezondheid te verkrijgen

Het is de kunst van het optimaliseren van je gezondheid en vitaliteit om zo krachtig mogelijk te kunnen blijven ondernemen in een sterk veranderende wereld. In een tijd van onzekerheid, crisis en veranderingen wordt het vermogen van de mensen steeds vaker en langduriger op de proef gesteld. Niet in de laatste plaats omdat er veelal steeds meer flexibiliteit van de mensen wordt gevraagd.


Een optimale gezondheid is in onze ogen een onmisbaar fundament voor je als ondernemer of ZZP'er. Een hoge energie en een optimale goede gezondheid dragen bij aan plezier, zingeving, zelfvertrouwen en een hoge aantrekkingskracht (en dus klanten voor je business).


Binnen 5 minuten heb je met een gezondheidsanalyse resultaat op de totale balans/disbalans in je lichaam, inclusief:
 • 250 lichamelijke functies en 39 lichamelijke systemen en organen.
 • Mineralen, vitamines, co-enzymen, aminozuren en vetzuren.
 • Fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Sinds 2021 Staat van het Hart bekend als autoriteit op het gebied van gezondheidsanalyses en orthomoleculair suppletie advies in Nederland. Sindsdien hebben tientallen ondernemers onze tips gevolgd en succesvol toegepast.
In ons e-book staan praktische suppletie, voeding en leefstijl tips op basis van de Healthscan die je kunt gebruiken om je lichaam, geest en ziel om te toveren tot een ware leider.

Klaar om leiderschap te nemen over je gezondheid?

Download gratis het e-book. Krijg meer vitaliteit in je lichaam en voorkom dat je in energie daalt en niet dezelfde fouten maakt als de meeste ondernemers, door niet actief en bewust aan je gezondheid te werken.  De 'top 5 meest voorkomende disbalans in het lichaam' (werktitel) is de meeste praktische handleiding met de nieuwste inzichten om een betere gezondheid  te creëren. 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Reserveer een exemplaar