Het Doorbraak Traject

Jouw fysieke, mentale en energetische gezondheid als fundament voor je onderneming

Renske Feenstra en Wesley Tax

Wat als...

In de afgelopen jaren hebben we tientallen ondernemers geholpen met het maken van een diepe connectie tussen lichaam & geest.

Maar wat… als we helemaal opnieuw zouden moeten beginnen? Hoe zouden we dat dan aanpakken? Hoe kun je in een hele korte tijd een krachtig fundament voor je fysieke, mentale, emotionele en energetische gezondheid creëren dat bijdraagt aan de stappen die je maakt als ondernemer?

Ga aan de slag met je gezondheid, energieniveau & vitaliteit door elke dag één kleine stap te zetten. Wil jij ook in 3 maanden tijd je gezondheid ontdekken en eerste stappen maken om een krachtiger fundament te ontwikkelen?

null

Het Doorbraak Traject

Het Doorbraak Traject ct is een holistisch leiderschapstraject van 3 maanden met een focus op het optimaliseren van je gezondheid, energieniveau & vitaliteit. Maak de stap en investeer in je lichaam. Maak onder begeleiding de stappen om  je fysieke, mentale, emotionele en energetische gezondheid te optimaliseren om iedere dag daadkrachtig te kunnen ondernemen en te doen waarvoor je hier bent, in deze wereld. Dit traject draagt er bij meer verantwoordelijk te nemen over je gezondheid en daarmee neem je ook verantwoordelijk voor de doelen in je onderneming. Het primaire doel is het voorkomen, opheffen of verminderen van de chronische klachten/aandoeningen.


Het Doorbraak Traject:

 • Krijg specifiek inzicht in jouw gezondheid
 • Til jouw gezondheid naar een hoger niveau

 • Voor wie is het Doorbraak Traject geschikt?
  • Wanneer jij darmklachten ervaart
  • Wanneer de reguliere zorg tekort schiet
  • Wanneer jij je energieniveau wilt verbeteren
  • Wanneer je leiderschap wilt nemen over je fysieke, mentale en/of energetische gezondheid
  • Wanneer je beter wilt presteren in je onderneming

  Beperkte beschikbaarheid

  Iedere week hebben we ruimte voor om 4 healthscans te verwerken. Dit om voor  jou en mij voldoende tijd en aandacht te kunnen hebben.

Boek het Doorbraak Traject 

null

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Healthscan Starterstraject

Creëer een doorbraak voor slechts 187,- p/m

Gezondheidsscan

2x Healthscan

Weet waar je Staat en ontdek je progressie. Meten = weten!

5x coaching sessies

Creëer helderheid om op een nieuwe wijze te ondernemen.

Toegang Academy

Gebruik onze Academy om direct zelf aan de slag te gaan.

   Na 3 maanden heb jij dit resultaat    

null

#1  Helderheid waar je Staat

Als er één ding is dat in alles bepalend is, dan is dat je 'Staat'.

Geen enkele ondernemer of ZZP'er kan het zich permitteren om voor een half jaar tot 2 jaar uit te vallen en zo lang zonder inkomen te blijven, dankzij een burn-out of ziekte. Weet de Staat van je eigen Gezondheid. Beheers je staat en je beheerst je leven. Zelf op onderzoek gaan, en gokken wat je mogelijk nodig hebt en een plan van aanpak bedenken... 🥱. Super frustrerend als je niet weet waar je moet beginnen. Een Healthscan of een EMB-bloedtest geeft op holistische wijze inzicht in de de Staat van je gezondheid. Je weet waar je Staat en hebt perspectief voor waar je naar toe wilt.

null

#2  Je persoonlijke Swot-analyse

Laat in 1 oogopslag zien waar kansen liggen voor je onderneming,  in relatie tot je gezondheid. 

Een SWOT-analyse, ook wel sterkte-zwakteanalyse genoemd. Aan de hand van strengths, weaknesses, opportunities en threats heb je een overzicht met de sterktes en zwaktes van je bedrijf in relatie tot je gezondheid. Je ziet de kansen en bedreigingen in bij je eigen functioneren en je hebt begrip dat klachten of vermoeidheid een logische oorzaak heeft.

null

#3  Een persoonlijk suppletie advies

Handvaten om je gezondheid & energieniveau te optimaliseren.


Jij hebt nu de zwaktes, disbalans en tekorten in je eigen lichaam inzichtelijk. Wij maken een messcherp plan voor de weg naar een optimale gezondheid. Een suppletie & voedingsplan dat je daadwerkelijk een voorsprong op je concurrent geeft in plaats van enkel mooi op de plank staat. Jij bent nu bewust wat er voor jou specifiek nodig is om hoog in energie of gezond te blijven.  Je gaat aan de slag met het advies welke supplementen je kunt nemen om de tekorten in je lichaam aan te vullen en jouw lichaam te ontlasten. Doorzettingsvermogen & discipline zijn key!

null

#4  Succesvolle integratie & reflectie

Krachtig  blijven staan in een continue veranderende wereld.

De dagen en weken na de Healthscan krijg je écht de mogelijkheid en de ruimte om het Nieuwe te belichamen. Je bent wellicht helemaal gemotiveerd om andere keuzes te maken, goed voor jezelf te zorgen en stappen te zetten in je bedrijf. Wat er op een dieper niveau gebeurt, is het integreren van het alles waar je je bewust van bent geworden (doordat je bewustzijn is verruimd). Ook kunnen er juist onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen naar de oppervlakte komen in de periode na de Healthscan. Dit vraagt om een moment van reflectie en bezinning. We schijnen licht op persoonlijke stukken en op datgene wat zichtbaar is geworden voor jouw missie en onderneming. Op deze manier geven we je tools mee, afgestemd op wie jij Bent en waar jij Nu staat.

null

#5  Optimalisatie connectie lichaam & geest

Door een betere connectie ontstaan er Nieuwe mogelijkheden.


Emoties en gedachten hebben constant invloed op hoe je de wereld om je heen ervaart. Het beïnvloedt je lichamelijke functies als je hartslag, bloeddruk, slaappatronen, etc. Stress bijvoorbeeld kan lichamelijke symptomen veroorzaken als bijvoorbeeld vermoeidheid. Andersom heeft je lichaam ook invloed op wat je denkt en voelt. Je voelt je fysiek goed, en het is daarmee makkelijker om positief te blijven en je opgewekt en fit te voelen. Je brengt dagelijks met kleine stapjes je lichaam in balans met voedingstoffen en je herstelt - onbewust - daarmee de connectie tussen lichaam & geest, en daarmee je energetisch & magnetisch Veld.

null

#6  Ondernemen vanuit Hartsbewustzijn

Ontwikkeling van Zelfvertrouwen, een krachtige fundering en veel joy.


Door de stappen die je maakt transformeer je het oude naar het nieuwe en je maakt in deze 3 maanden de eerste stappen om dit volledig te belichamen. Door de voedingstoffen die je tot je neemt ontwikkel je een krachtiger en sterker lichaam & hart. Je leert beter naar je lichaam te luisteren en ontwikkelt leiderschap vanuit Hartsbewustzijn. Vanuit een krachtig hart vind je bezieling in je business, weet je waar je voor staat en wat jij wilt bereiken. Je weet het, omdat je het voelt. Niet omdat je het bedenkt. Jij bouwt aan een fundament voor flow, overvloed en vrijheid, zodat je in het leven ontvangt en ervaart waar je voor bedoeld bent. 

null

#7  Permanente Staat van hartcoherentie

De kracht van gedachten, ademhaling & meditatie

In een staat van hartcoherentie functioneert ons lichaam zowel fysiek, mentaal als emotioneel in een soort van flow. We voelen ons goed, zijn helder van geest, hebben toegang tot de ‘kosmische intuïtie’ en zijn daardoor beter in staat om onze diepste wensen en behoeften met het universum te delen. Door het conditioneren van onze geest en ons lichaam om in een (bijna) permanente staat van hartcoherentie te komen, kunnen we het kwantumveld voor ons ook (bijna) permanent laten werken.

null

#8  Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

Een hoge aantrekkingskracht zorgt voor meer klanten.


Je werkt aan een optimale gezondheid en dit is een onmisbaar fundament voor je als ondernemer of ZZP'er. Een hoge energie en een optimale goede gezondheid dragen bij aan plezier, zingeving, zelfvertrouwen en een hoge aantrekkingskracht en dus klanten voor je business. Je ervaart meer energie, een betere stemming, meer voldoening en meer betekenis. Een fundament van waaruit je kunt bouwen om doelen te realiseren.

null

Geen theorie, alleen praktijk

Je Staat niet alleen.

Lijk het nu allemaal een beetje veel? En moeilijk? Geen stress. Gedurende deze 3 maanden zetten wij dagelijks met jou één kleine stap die je direct uit kan voeren. We vallen je niet lastig met ellenlange theorie maar laten je zien welke stappen jij moet nemen om het bovenstaande (en meer) te realiseren. We nemen daarbij ruim de tijd voor al je vragen. 🤓

null

Resultaat:

In deze eerste 3 maanden maak je de eerste stappen om een optimale gezondheid te creëren:

 • Alle nutriënten in je gehele lichaam in balans
 • Je lichaam en signalen beter begrijpen, dankbaarheid naar je lichaam
  • Meer zelfvertrouwen, innerlijke rust & zingeving
  • Betere focus, daadkracht, prestaties & doelen behalen
  • Beter slapen en een beter herstel
  • Een betere connectie met je lichaam & omgeving
  • Energiek, vitaal en gelukkig oud worden
  • Een betere libido
  • Een betere stoelgang

Zij volgden al eerder een traject bij ons

Aanrader!

Veel inzicht verkregen na een Healthscan bij Wesley. Wesley neemt ruim de tijd om je verhaal te horen, geeft fijne info en voorziet je, samen met de uitslag van de scan, van waardevolle inzichten en advies.

Jolie Vullings
Dankbaar

Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!  

Naomi Hartog
Hoe het begint

Ik support mijn lijf, ik voed mijzelf. Je voelt en wèèt gewoon dat het klopt. Mocht je tijdens het lezen van mijn ervaring een nieuwsgierigheid voelen volg die dan maar. Zo begon het bij mij ook. 

Lianne Maathuis

Klaar voor de Doorbraak?

€ 747,-
547,-

Het Doorbraak Traject 

Een leiderschapstraject voor wie z'n eigen lichaam eerst nog wilt ontdekken en in wilt zien wat er mogelijk is. En, maak onder begeleiding de eerste stappen om  je gezondheid, energieniveau & vitaliteit te optimaliseren.


Wat ontvang je bij deze aankoop?

 • 2x Healthscan inclusief alle 39 lichamelijke systemen en 250 lichamelijke  functies.
 • 2x Orthomoleculair consults van 1,5 uur met Wesley Tax
 • 2x Integratiesessies van 1,5uur met life & business coach Renske Feenstra.
 • 1x adviesrapport Basic met leefstijl-, voeding en suppletie advies.
 • 1x online call: om resultaten & adviesrapport door te bespreken.
 • Academy Basic: toegang tot online leercommunity Basic, voor 3 maanden.
 • Support: via onze online leeromgeving.
 • Korting: 10% korting op suppletieproducten.
 • Duur: Een drie maanden traject.
 • Betalen in termijnen mogelijk


Blijk je op basis van de resultaten voor meer dan 80% van de gemeten parameters in balans te zijn? Dan krijg jij je investering terug 😘