healthscan

Leven vanuit flow, levensenergie en vertrouwen

een diepe transformatie voor jouw Zelf, leven en zielsmissie

Meten = Weten!

EMB-test, Healthscan, laboratorium onderzoek

Complementaire werkwijze

Mindset, slaap, beweging, suppletie & voeding

Inclusief coaching

Begeleiding naar optimaal resultaat

Leef je leven zoals jij voor ogen hebt!

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, vermoeidheids- of andere vage klachten die je blokkeren op het behalen van je dromen of doelen? Negeer het niet langer en zeg 'ja' tegen het verlangen voor meer flow, levensenergie en vertrouwen. In je lichaam, in je leven, in je onderneming.

Wij helpen jou om energiek, gezond en met een krachtig fundament in het leven te staan zodat jij meer uit je ondernemingen, avonturen en het leven haalt. Vol moed, energie & drive!  

Wij geven je met diverse gezondheidsanalyse tools zoals de Healthscan en EMB-test het inzicht wat jij en je lichaam nodig heeft om je naar een hogere energetische Staat te groeien. Zie het als APK voor je lichaam. Proactief en preventief aan je gezondheid werken is een belangrijke schakel in jouw persoonlijke leiderschaps-, transformatie- en bewustwordingsproces.   

Leef je leven zoals jij voor ogen hebt! Leef je missie. Behaal je doelen met succes. Werk aan je dromen en verlangens. Nu en later. Je lichaam is je levenswerk en van levensbelang.

Transformeer je lichaam, geest & Ziel

weet waar te beginnen

Gezondheidsanalyse Apeldoorn

De Healthscan: de gezondheid van je organen

Wil je meer energie? Krijg inzicht & helderheid in je gezondheid van o.a. je organen door middel van een gezondheidsscan. Binnen 5 minuten heb je de balans en disbalans inzichtelijk op 39 lichamelijke systemen en 250 lichamelijke functies. Je ontvangt een persoonlijk advies en plan van aanpak.emb-bloedtest Apeldoorn

EMB-test: verstoringen & blokkades

Het doel van de Energetische Morfologische Bloedtest gezondheidsanalyse: inzicht krijgen welke mogelijke voedingstekorten, intoleranties, energetische verstoringen en belastingen een oorzaak kunnen zijn van de klachten die je ervaart. Een EMB-test kan ook als algehele gezondheidscheck plaatsvinden om te zien hoe je ervoor staat. Je ontvangt een persoonlijk advies en plan van aanpak.
Renske Feenstra & Wesley Tax

1:1 Inner Journey mentorship

Een diepe transformatie voor jouw Zelf, leven en zielsmissie. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen. Ik neem je mee in het her-inneren van wie je in essentie bent. Om vanuit daar te kijken naar het licht en de schaduw in jezelf.Gezondheid Staat van het Hart

Hoe we werken

 • Coaching & begeleiding
 • Fysiologie & wetenschap
 • Gezondheidsscans: EMB-test, Healthscan en laboratoria-onderzoek
 • Mindset & bewustwording
 • Beweging & lichaamswerk
 • Slaap optimalisatie
 • Ademhaling & meditatie
 • Holistisch & complementaire geneeskunde
 • Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel
 • Orthomoleculaire therapie & suppletie: voedingstoffen voor jouw lichaamscellen
Electro magnetisch veld

Wat levert het op?

 • Alle nutriënten in balans in je gehele lichaam
 • Verkleint de kans op ziekte en dat je op latere leeftijd medicijnen moet gebruiken.
 • Je lichaam en signalen beter begrijpen & dankbaarheid naar je lichaam
  • Meer zelfvertrouwen & innerlijke rust
  • Betere focus, daadkracht, prestaties & doelen behalen
  • Beter slapen en een beter herstel
  • Beter kunnen waarnemen en luisteren naar je hart
  • Een betere connectie met je lichaam & omgeving
  • Energiek, vitaal en gelukkig oud worden
  • Ruimte voor zingeving
Renske Feenstra en Wesley Tax

Even kennismaken...

Wij zijn Wesley en Renske. Wij hebben een gezamenlijke passie voor het transformatie- & bewustwordingsproces. Een gezond en krachtig lichaam is het fundament voor succes op andere vlakken in het leven. We helpen mensen door middel van één-op-één coaching en door online waardevolle kennis te delen. Wij helpen mensen succes te behalen in het leven, doelen te realiseren en patronen te doorbreken. Wij bieden niet alleen fysieke verandering, maar focussen ons ook op de ontwikkeling van een krachtige mindset en spirituele/energetische ontwikkeling.
Renske Feenstra

   Renske Feenstra


Als mentor, coach en healer wandelt Renske naast je op je levenspad. In de ogen van Renske heb je een uniek potentieel dat belichaamt mag worden, zodat je gaat doen waarvoor je hier op aarde bent. Leven vanuit wie jij in essentie bent – en vanuit daar Alles laten ontstaan én creëren wat jij ten diepste verlangt. Voelen dat je het waard bent en dat het leven er vóór jou is.
Gezondheidsanalyse Wesley Tax

   Wesley Tax


Als orthomoleculair adviseur & EMB-therapeut, gespecialiseerd in de psyche en maag & darmen, duikt Wesley graag de data in. Meten = weten! Met de juiste tooling, holistisch of wetenschappelijk, analyseren we wat er speelt. Je lichaam is je raadgever en is ontzettend wijs. Het weet wel wat het doet en heeft wel ook jouw hulp nodig. Samen zijn jullie een team. Het is de kunst om de vertaling te maken zodat jij haar leert te begrijpen, haar voelt en de verbinding maakt. 

Renske Feenstra en Wesley Tax

Het verhaal: de Staat van het Hart

In de herfst van 2018 kreeg Wesley de diagnose: een virusinfectie aan het hartzakje. Het hartzakje heeft het virus kunnen opvangen en deed als beschermer van zijn hart goed z'n werk. Alleen zijn gehele lichaam was er goed ziek van. Zijn ideeën, dromen en alles waar hij mee bezig was stond per direct 'on hold'. De staat van zijn eigen hart werd sindsdien zijn belangrijkste prioriteit.


Na een periode van medicatie kwam Wesley via een gezondheidsspecialist in aanmerking met de Healthscan en besloot er zelf actief mee aan de slag te gaan. Met resultaat.

Door een simpele 'meting' met de Healthscan heb je vrijwel direct inzicht en overzicht waar de disbalans in je fysieke, etherische of emotionele lichaam zit. Zo kun je gericht aan de slag met het optimaliseren van het functioneren van je lichaam, waardoor je energieker en vitaler je dromen en doelen na weet te streven.

Het werken met o.a. de Healthscan bieden wij nu ook graag aan anderen i.c.m. de mentorship van Renske zodat ook jij gericht kan werken aan het optimaliseren van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid en het behalen van je dromen, verlangens en doelen.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Hoe anderen het hebben ervaren:

"Top!"
Het gevoel dat ik nu echt weet wat ik moet doen om mijn lichaam weer in balans te krijgen. Het geeft me zelfvertrouwen.


Gezondheidsscan Kimm van Vliet
Kimm van Vliet  

-Kimmcreates

"Waardevol"
Heel waardevol en boost voor mijn gezondheid geweest.Yvonne Margaretha

Yvonne Margaretha

Your Mental Peace

"Je gezondheid is uiteindelijk het allerbelangrijkst"
Zo belangrijk en fijn om te weten hoe het ervoor staat in mijn lichaam. Je gezondheid is uiteindelijk het allerbelangrijkst!
Alies Alberts
Alies Alberts - Flamingo training & coaching
"Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft"
Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!Naomi Hartog
Digital Naomi - Virtual assistent

"Volg je nieuwsgierigheid"
Ik support mijn lijf, ik voed mijzelf. Je voelt en wèèt gewoon dat het klopt. Mocht je tijdens het lezen van mijn ervaring een nieuwsgierigheid voelen volg die dan maar. Zo begon het bij mij ook.

Lianne Maathuis

Lianne Maathuis

Vuurvrouw.net

"Een duidelijke uitleg en advies"

Ik sta hier redelijk sceptisch tegenover maar heb toch de voorkeur van de twijfel gegeven en deelgenomen. Had geen specifieke klachten maar kreeg een duidelijke uitleg en met name inzicht waar er verbeterpunten waren. Hier kon ik mij zeker in vinden en heb later ook nog eens een duidelijke uitleg en advies gekregen hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Al met al een positieve ervaring.
Alies Alberts
A. Dijkgraaf - Ondernemer

Maak vandaag nog je afspraak: