Evenementen: workshops & trainingen | Staat van het Hart

Onze evenementen

Bekijk de agenda 

Je bent hier om vanuit het hart te leven

We organiseren evenementen als trainingen, workshops & ceremonies waarbij we de orthomoleculaire therapie & holistische coaching combineren. Als het gaat om begeleiding in je bewustzijns-, transformatie- en helingsproces op fysiek, emotioneel als mentale gezondheid.

Aanbod

Charity Healthscan

Charity Healthscan

Voor de mensen die zeer gemotiveerd zijn om aan hun gezondheid te willen werken en het belang er van inzien om uit een uitdagende situatie te komen. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen!


Bekijk agenda
Stilte Inspiratie dag Apeldoorn

Stilte inspiratie dag

Heb jij behoefte om op te laden? Of wil je op een dieper niveau voelen wat er in jou leeft en wat er in jou geboren wil worden? Kom dan genieten van een dag waarin jij de stilte laat spreken. Je krijgt de gelegenheid om de rust en verbinding met jezelf weer te voelen.
Bekijk agenda

AGENDA 2023

STILTEDAG

stiltedag-apeldoorn

12

feb '23
09:00

           Stiltedag #2

Kim & Franka
stiltedag-apeldoorn

12

ma

'23

09:00

CHARITY HEALTHSCAN

NTB

30 min

Charity Healthscan


Eens per maand organiseren we het event 'Charity Healthscan' voor de mensen die zeer gemotiveerd zijn om aan hun gezondheid te willen werken en het belang er van inzien om uit een uitdagende of uitzichtloze situatie te komen. Het bewust worden van de Staat van hun gezondheid zal bijdragen aan nieuwe kansen en mogelijkheden.

Voor wie? Denk aan mensen met een beperkt budget vanwege een bijstand-, ziektewet of andere uitkeringssituatie. Of, denk aan een alleenstaande vader of moeder die de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Wie kan er volgens jou extra hulp gebruiken? Geef ze een Healthscan sessie cadeau!

CEREMONIE & CIRKEL

NTB

19:30 - 21:30

Ceremonie & Cirkel

De ceremonies staan in het teken van Verbinden, samen Zijn & meditatie. Met gelijkgestemden, ruimte om te delen en elkaar te ontmoeten. We faciliteren een begeleide meditatie.

Juist in deze tijd merken we een enorme behoefte aan samen zijn met mensen die (ongeveer) hetzelfde willen leven, op dezelfde manier kijken naar de situatie in de wereld en om vragen en thema's met elkaar te kunnen delen. Waarbij alles er mag zijn, maar ook om een positieve energie uit te stralen naar elkaar en de wereld in.

De ceremonie & cirkel is gratis en een donatie is altijd welkom (contant of met een tikkie). Het vindt plaats bij in de Space in Apeldoorn. Max 10 mensen per keer.


Aanmelden doe je door een priv├ębericht te sturen en dan zetten we jou op de lijst. ­čÖĆ


healthscan

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief