kortingscode-vitakruid-staatvanhethart-nl

Kortingscode Vitakruid

10% tot 35% korting op hoogwaardige voedingssupplementen van Vitakruid bij afname van een gezondheidsanalyse

Wij vinden naast ontspanning, beweging en voeding de juiste ondersteunende suppletie ontzettend belangrijk. Waarom voedingssupplementen nemen? Daar zijn tal van redenen voor.
Één van de belangrijkste is dat de bodem verarmd is. Onze groente en fruit bevatten minder vitamines en mineralen dan enkele tientallen jaren geleden. En anderzijds vraagt de Westerse maatschappij (veel) meer van ons en willen we zelf ook meer in het leven. Je kunt dus wel de juiste ondersteuning gebruiken!

Één van de merken die wij altijd aanraden is het merk Vitakruid. Zij hebben hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen om zo gezond, energiek en vitaal mogelijk te zijn en te blijven.

Op de website van Vitakruid vind je uitleg over de supplementen. Ook lees je hoe je het supplement kunt doseren. Mocht je persoonlijke advies willen over welke supplementen op dit moment goed voor je kunnen zijn lees dan verder!

'Welke voedingssupplementen moet ik nemen?'

'Slik niet zomaar alles!'


Wij zijn Wesley & Renske, orthomoleculair therapeut & holistisch therapeut. We geven je graag inzicht in de Staat van je gezondheid en helpen je graag om je fysieke en mentale gezondheid in balans te brengen en je gezondheidsklachten aan te pakken.

Door middel van o.a. onze Healthscan en de EMB-bloedtest onderzoeken we de oorzaak van je klachten. Hierbij is inzicht in je disbalans aan voedingstoffen (vitamines, mineralen etcetera) de basis en stellen we vervolgens een behandelplan op.


Veel voorkomende oorzaken van klachten zijn; stress, burn-out, te weinig slaap, tekorten op voedingstoffen (!) en bewerkte voeding. Met name de tekorten aan voedingstoffen liggen aan de basis voor diverse gezondheidsklachten.

De EMB-bloedtest geeft het inzicht dat je nodig hebt om te weten waar je aan kunt werken & welke voedingssupplementen je kunt nemen. 

Bij het inplannen van een intakegesprek krijg je vooraf een vragenlijst die je invult zodat we na de intake een goede indicatie hebben van de oorzaak van je klachten. Om inzicht te krijgen in de Staat van je gezondheid starten we met een EMB-bloedtest.

Zo kunnen we gericht aan de slag en kun je binnen enkele weken al resultaat behalen en je bijvoorbeeld energieker voelen.

Het uitgangspunt is dat een ziekte, vage klachten of een lage energie eerder zal genezen bij een optimale concentratie van vitamines, mineralen & vetzuren in het lichaam.

EMB bloedtest, de gezondheidsanalyse

Heb jij klachten als bijvoorbeeld een burn-out, vermoeidheid, buikpijn, depressiviteit, darmklachten of andere vage klachten? Of wil je preventief aan de slag met je gezondheid om meer uit het dagelijkse leven te halen? Maak dan snel een afspraak voor een EMB bloedtest.

Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor een gezondheidsanalyse met de EMB bloedtest moet kiezen? 
Op basis van de resultaten en het advies dat ik je geef begeleid ik jou naar een nieuwe leefstijl, waar ik er ook voor zorg dat het jou gaat lukken om dit vol te houden.

En, we werken optioneel samen met holistisch therapeut Renske Feenstra. Zo ga je niet alleen met je lichaam aan de slag maar heb je ook de kans om te (re-)connecten met je ziel & geest. Ik durf te stellen dat jij na enkele weken je als herboren zult voelen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. Vind je het minder prettig om zo ver te rijden? Dan kun je ook kiezen voor consulten die online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op wesleytax@staatvanhethart.nl | Orthomoleculair therapeut Staat van het Hart.

Ervaringen met de EMB-bloedtest:

Zo belangrijk!

Ik ben nu een paar keer bij Wesley geweest voor een uitgebreide gezondheidsanalyse. Ik ging aan de slag met het uitgebreide adviesrapport en 3 maanden later weer terug een nieuwe scan. Dankzij de adviezen van Wesley was mijn gezondheid al met 31% omhoog gegaan! En dat voelde ik ook. Wesley denkt goed mee, is nieuwsgierig en betrokken bij je proces!
Gezondheidsscan
S. Visschedijk
Goed inzicht

Wesley heeft mij een goed inzicht gegeven hoe de lichamelijke conditie ervoor staat wat betreft de tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen.
Hij heeft hiervoor nuttige tips gegeven om de tekorten weer aan te vullen.

Gezondheidsscan
A. Driessen
Positieve ervaring
Via een zakelijk netwerk ben ik in contact gekomen met "staat van het Hart". Ik sta hier redelijk sceptisch tegenover maar heb toch de voorkeur van de twijfel gegeven en deelgenomen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en met name inzicht waar er verbeterpunten waren. Hier kon ik mij zeker in vinden en heb later ook nog eens een duidelijke uitleg en advies gekregen hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Al met al een positieve ervaring.
Gezondheidsscan
N. Dijkgraaf

Neem vandaag nog leiderschap over je gezondheid

Wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Ga voor een EMB-bloedtest, de check voor je gezondheid.