Workshop

EMBODY THE NEW  - workshop

Leven vanuit flow, gezondheid, levensenergie en vertrouwen, 

door een krachtig fundament je missie uitdragen.Editie #03

Wees als eerste aanwezig bij deze unieke en nieuwe workshop in Nederland. Nu inclusief 2 bonussen.

Max 8 personen

Ruimte voor jou als individu. Met de kracht van een cirkel met ondernemers, creatievelingen, lichtwerkers en coaches.

Transformatie

Diep innerlijk werk op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau voor meer impact met je missie op de wereld.

Waarom deze workshop?

Embody the New nodigt jou op een diep niveau uit om te gaan leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Een bewust leven van binnenuit, in lijn met je ware essentie en je intenties voor het nu en de toekomst helder. Je ware essentie is jouw pure wezen.

We zijn collectief vergeten wie we werkelijk zijn. Vaak klinkt het ego luider dan de zachte stem van de ziel, we zijn vergeten om helder te luisteren. Het innerlijke kind of ons ego wilt controle in situaties die angst of onzekerheid triggeren. Door onder andere traumatische gebeurtenissen, continue stress, de afwezigheid van de juiste voedingsstoffen, kunstmatig licht, niet genoeg te bewegen, stagneert energie en ontstaan blokkades. En waar de (levens)stroom blokkeert, daar is minder ruimte voor de Ziel om vanuit een hoge energiefrequentie vrij te bewegen en bewust te creëren.

De huidige tijd biedt oneindig veel mogelijkheden om dieper te zakken in je onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen. Je pijnstukken en trauma’s worden in het licht gezet. Je oude manier van leven werkt niet meer en disbalans is waarneembaar op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Deze tijd op aarde is om te ontwaken, te herinneren. Herinneren wie je bent, hoe jij verlangt te leven en waarom je hier bent: je levensmissie.


Jij als bewust mens verlangt te worden begeleid in jouw transformatie- en helingsproces op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Jij weet dat als je op al deze niveaus een laag dieper zakt in je ware Zelf, dat je dan meer impact kan maken op de wereld om je heen.

Wie ben jij?

Jij wilt op een diep niveau bijdragen aan een bewustere, duurzamere, transformerende en helende Nieuwe Wereld door vanuit jezelf, van binnenuit, je innerlijke wereld op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau met je Zelf aan de slag te gaan. Je bent bereid om diep te zakken in je eigen gecreëerde verhalen, oude structuren te doorbreken en innerlijk diep te transformeren.

Als (toekomstige) ondernemer, lichtwerker, coach, healer, therapeut, creatieveling, hoe jij je Zelf ook ziet, noemt en zichtbaar maakt: jij verlangt er naar te leven vanuit ware kracht, flow, gezondheid, levensenergie, vertrouwen en aanwezigheid. Met je voeten stevig op de aarde, zodat je kunt creëren, en je hart en ziel verbonden met het Goddelijke / het Al / het Universum, zodat jij het door kunt geven aan de ander. 

Waarom zou je er bij zijn?

Jij bent er klaar voor om de diepte in te gaan en op een nieuwe manier met jezelf te werken. Alles wat we werkelijk nodig hebben zit in onszelf. En dat ga je je herinneren. Dat ga je leven. Vanuit die energie mag jij zichtbaar zijn en je werkelijke zelf delen met de wereld. Dat is de spiegel die jij gaat zijn voor de ander.

Vertrouwen in je eigen lichaam, je ziel en intuïtie, geeft de vrijheid, rust en onafhankelijkheid waar je naar verlangt. En je kunt vertrouwen, wanneer je inzicht hebt gekregen in de Staat van je gezondheid en weet wie je in essentie bent. Vanuit daar kan je werken aan en met je trauma’s (die we allemaal hebben, groot en klein), emotionele blokkades en het optimaliseren van je gezondheid.

Wanneer je meer vertrouwen ervaart ga je krachtige keuzes maken voor jezelf. Die keuzes bepalen Alles. Met iedere gedachte, ieder woord dat je uitspreekt en iedere handeling maak je een keuze. Een keuze voor stagnatie, slachtofferschap of angst was misschien vanzelfsprekend, maar nu vanuit vertrouwen wordt het een keuze voor bewustzijn, flow en groei. Want daar zijn we voor bedoeld als Ziel en als mens, om te groeien en te ervaren. Geef jezelf hier toestemming voor, jij bent de enige die dat voor jóu kan doen.

Yes, ik wil er bij zijn! 

Waarom een krachtige combi?

Wij hebben de afgelopen jaren in onze eigen reis ervaren hoe belangrijk het is om op alle vlakken bewustzijn te creëren. Innerlijk werk op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau creëert balans én zorgt ervoor dat je dieper kunt zakken in wie je ware Zelf is en wat je hier te doen hebt op aarde. Als je één van deze niveaus geen aandacht geeft, dan zal je dat op gegeven moment merken in je leven. Het zal om aandacht vragen, totdat jij je er bewust van wordt om het de aandacht te geven die het nodig heeft.

De Healthscan, meditatie, healing, trancereizen, mindset, spiegelwerk en de praktische oefeningen tijdens de workshop, vullen elkaar perfect aan zodat je op al deze niveaus dieper naar binnen kunt keren en van binnenuit transformeert. We creëren bewustzijn op diepere lagen.

Vanuit de resultaten uit de Healthscan kunnen we heel gericht en specifiek aan de slag met het activeren van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.  

Spannend?

Wat je reden ook is om het spannend te vinden, en misschien weet je niet waarom, neem een moment om diep in jezelf te voelen wat jouw intentie is. Waar sta je nu en wat verlang je voor jezelf voor de toekomst? Welke mogelijkheden zou jij willen toelaten? Heb je bepaalde dromen die je wilt verwezenlijken? Weet dan dat deze workshop bij zal dragen bij het in balans brengen van je fysieke, mentale, emotionele en energetische staat van Zijn én dat je daardoor meer impact kan maken met jouw hart, Ziel en missie op de wereld.

Wij zullen een veilige Space creëren zodat je de ruimte zult ervaren om te delen, te ontvangen en te ervaren. Je zal voelen dat de veiligheid in jou zit en dat je daar ook op kan vertrouwen. 

Wat ga je leren en waar gaan we aan werken?


1. Meer balans in je energetische, fysieke en emotionele lichaam

Je gaat inzicht krijgen hoe je meer balans krijgt in je leven, door middel van je gezondheid, energieniveau en vitaliteit te verbeteren. Welke organen of lichaamsfuncties zijn in balans en welke uit balans? Bij welke vitamines, mineralen, spoorelementen, vetzuren zijn er tekorten opgebouwd? De antwoorden die je zoekt, ga je tijdens deze workshop inclusief Healthscan vinden.

2. Persoonlijk leiderschap

De Healthscan biedt de mogelijkheid om meer inzicht in jezelf te krijgen. Jezelf beter te begrijpen. Door de tekorten in vitamines, mineralen en vetzuren weer aan te vullen werk je aan je zelfvertrouwen en je vitaliteit. De vitamines, mineralen en vetzuren zijn je tools. Je neemt weer leiderschap over je lichaam en daarmee je energieniveau, en ook je eigen leven. 

3. Leren luisteren

Je zult ontdekken hoe naar je lichaam te luisteren. Je zult opmerken dat je lichaam met je probeert te communiceren door middel van signalen, lagere en hogere energiefrequenties en 'klachten'. Naar verloop van tijd zul je de verschillen gaan opmerken en er bewust van worden. Je gaat ontdekken hoe de tekorten of disbalans al die tijd, zonder dat je het wist, invloed was op je energieniveau, je balans en de kwaliteit van je leven.

4.Moed om vol te houden

Hoe goed je best ook doet om je levensstijl te veranderen en je gezondheid te verbeteren kan het zijn dat je betreft je gezondheid nog geen verschil opmerkt. Het vraagt dan om met moed, het hart, om door te blijven gaan. Door in overgave te blijven, dankbaar te blijven en niet te oordelen of in onzekerheid te raken. De Healthscan kan op termijn aantonen dat er wel degelijk groei en verbetering is. Geef dus niet op. Het vraagt moed, discipline en doorzettingsvermogen. Een energiek en vitaal lichaam is ook voor jou mogelijk.

5. Anders kijken & waarnemen

Je leert anders naar je lichaam te kijken. Dankzij de Healthscan leer je dat je lichaam allerlei geheimen prijsgeeft en dat je lichaam een schat van informatie in zich heeft. Je zult versteld staan van het zelfgenezend vermogen van je lichaam, mits je geeft wat het nodig heeft. Je lichaam en jij worden beste partners en vormen een team. Je leert (opnieuw) van je lichaam te houden.

Lessen uit Embody the New

1. Release the old

Je oude programmering bevat beperkende overtuigingen, kindpijnen, trauma’s en blokkades. Een manier van zijn en doen die ‘gewoon’ voor je is geworden, maar niet persé dienend en positief bekrachtigend. Je belemmert jezelf om te zijn wie je werkelijk bent, wellicht uit angst om veroordeeld, gekwetst, pijn gedaan en uitgesloten te worden. De workshop biedt een veilige ruimte om een kijkje achter de sluier te nemen en zo inzicht in jezelf te ontvangen. De Innerlijke Reis die je zal maken laat je dieper in je ware Zelf en Hart zakken, zodat heling plaatsvindt en jij je oude verhaal kunt verlichten, loslaten en transformeren. 

In één (workshop)dag is je oude verhaal niet volledig geheeld en getransformeerd. Wel is de kracht van intentie en energiewerk groot, waardoor er een proces in gang is gezet wat de komende tijd alleen maar dieper door zal werken. En mocht je resoneren met onze wijze van innerlijk en transformatief werk, dan ben je welkom om langer met ons mee te reizen.

2. Het Veld van oneindig potentieel

Het oude is verlicht en daardoor ontstaat er Ruimte. In die Ruimte is Het Veld van ons oneindig potentieel. We zijn allen unieke wezens met unieke gaven, missies en doelen voor dit leven en dit mag je gaan ervaren. Tijdens de workshop ervaar je hoe het voelt en hoe het er voor jou uitziet als je werkelijk leeft vanuit je intuïtie en het oneindig potentieel van jouw Ziel. Ook ga je ervaren wat de kracht van de juiste vragen stellen is. Kan jij jezelf zien voor wie je echt bent? Wie ben jij zonder je oude verhalen, zonder je identiteit, zonder wie je dacht te zijn? Wie ben jij werkelijk? Jij mag vanuit deze pure en authentieke energie zichtbaar zijn.

3. Het Fundament

Alles is energie. En om datgene wat in energie al aanwezig is (je potentieel, je gezondheid, een flow aan levensenergie, de mogelijkheden en nieuwe kansen met je werk en/of bedrijf, je creatieve ideeën, verbinding met anderen, etc.) hier te manifesteren, mag er een krachtig fundament worden gebouwd. Wat is er nodig om je gezondheid, je vitaliteit, je levensenergie te realiseren, te laten stromen en te behouden? Welke basiselementen zijn er nodig (voor jou!) 1 om in het hier en nu gegrond aanwezig te zijn, 2 om bij je ware Zelf terug te keren wanneer je weer in oude gewoonten en patronen bent gestapt (dat ervaart iedereen) en 3 om vanuit (zelf)vertrouwen je lichaam en geest steeds weer de ‘voeding’ te geven die het nodig heeft? We geven je een basis mee voor het fundament dat jij zelf gaat creëren.    

4.The New

De fundering is krachtig en helder. Je staat open voor het nieuwe in je leven. Het nieuwe waarvan je nog niet precies weet hoe het eruit ziet en in welke vorm het zichtbaar zal worden in je leven. Het nieuwe heeft bepaalde kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Waarden die essentieel zijn voor jouw manier van leven en ondernemen. Van alles wat er mogelijk is en wat aanwezig is in Het Veld, zijn er elementen die Nu beschikbaar zijn voor jou. Omdat je er klaar voor bent. Omdat jij ermee resoneert. Er is synchroniciteit. Dit is hét moment om het dóór je heen te laten stromen. 

5. Embody the New

Je laat het dóór je heen stromen - dóór je heen ontstaan. En wanneer het dóór je heen ontstaat, dan ben jij er ÉÉN mee. ÉÉN met datgene wat in energie al zo sterk aanwezig is. Daarna wordt het vanuit de energie vertaald naar het aardse. Van energie naar materie. De eerstvolgende logische stap is: belichaam het. Leef het. Laat de energie door je heen stromen en leef wat je wilt ervaren en creëren. Los van hoe jij dénkt dat het eruit moet zien of hoe het zal zijn. Embody the New: zodat het Nieuwe IN jou leeft. Van binnen naar buiten, de wereld in. 

Elementen van Embody the New

Innerlijke reis

Een trancereis naar je innerlijke wereld, met een drum en muziek word je naar Het Veld van je unieke en oneindige potentieel begeleid.

Je verhaal

Herschrijf je verhaal, door het oude te verlichten, healen en transformeren en het Nieuwe van binnenuit zichtbaar te maken. 

Meditatie

We openen ons voor stilte en ruimte, zodat zichtbaar wordt wat aan het licht mag komen.

Spiegelen

Je gaat jezelf (figuurlijk) in de spiegel aankijken. Wie ben jij werkelijk? 

Tools

Je ervaart verschillende tools en sleutels, jij past het toe op jouw unieke wijze.

Healing

Je ontvangt een energetische healing. Lichaam, geest en Ziel komen meer in balans.

Gezondheidsscan

Healthscan

Je krijgt door middel van de Healthscan inzicht in de Staat van je gezondheid, wat uit balans is en waar je aan kunt werken.

Ceremonie

De workshop is tegelijkertijd een ceremonie. We zitten in een cirkel en werken met de energie van intentie, symbolen en rituelen. 

Wij hebben er zin in!

Ik bestel een ticket 


Op meerdere en diepere niveaus werken
met je lichaam, geest en Ziel.

Vitamines

Inzicht in de Staat van je gezondheid:

Je ontvangt tijdens de workshop een Healthscan. Hoe het werkt? De scan is simpel en binnen 5 minuten klaar. Je hoeft alleen even iets in de handen vast te houden en we wachten 5 minuten tot de scan voltooid is.


De Healthscan werkt op basis van een zeer geavanceerde vorm van bioresonantie en het meet 250 lichamelijke functies, 40 lichamelijke systemen en 39+ vitamines, mineralen, vetzuren en eiwitten. Het biedt je onder andere het inzicht en helderheid over de staat van je gezondheid, hart, longen, darmen, vitamines en mineralen, etcetera. Niet alleen op fysiek niveau. Ook op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Als één geheel.


De Healthscan geef je het inzicht waar je staat en waar je aan kunt gaan werken om je gezondheid, energieniveau & energetische frequentie, zelfvertrouwen en vitaliteit te optimaliseren. Het inzicht zal je rust geven en het zal je op langere termijn laten zien dat wat je doet dat het juist is. Je klachten, depressie of vermoeidheid heeft een logische oorzaak.


Door het aanvullen van micronutriënten als vitamines en mineralen zorgt er voor dat je lichaam weer meer in balans komt. En, daarmee ook diverse lichamelijke functies en systemen die weer beter gaan functioneren. Alles is connected.

Wat ontvang je nog meer?

Voorbereiding

Je ontvangt vooraf de workshop een anamnese formulier. Vul deze in en stuur deze op om helder te hebben wat je fysieke klachten of uitdagingen zijn.

Suppletie advies

Je ontvangt suppletie advies op basis van de resultaten  uit de Healthscan, en naar aanleiding van het ingevulde anamnese formulier.

Samenvatting Healthscan

Je ontvangt een samenvatting van de Healthscan met de belangrijkste prioriteiten die uit balans zijn.

Aan het einde van deze workshop:

 • Voel je meer zelfvertrouwen.
 • Heb je inzicht in de Staat van je gezondheid en weet je waar je aan kunt werken op het gebied vitamines, mineralen, vetzuren en eiwitten.
 • Heb je inzicht in welke lichamelijke functies en systemen in balans zijn en welke niet!
 • Is er meer bewustzijn in je oude verhaal en tools om te kunnen loslaten en transformeren.
 • Ervaar jij meer verdieping en verbinding met je intuïtie, de wegwijzer op je levenspad.
 • Heb jij ervaren hoe het voelt en eruit ziet als jij werkelijk leeft vanuit intuïtie en het oneindig potentieel van je ziel.
 • Is er meer helderheid over je levensmissie, zodat je deze steeds krachtiger in de fysieke wereld manifesteert.
 • Heb je een basis voor het creëren van jouw fundament, om vanuit te kunnen bouwen en creëren in je leven en werk/business.
 • Staat je fysieke en mentale gezondheid op nummer 1, waardoor je energieker bent en de levensenergie moeitelozer door je heen stroomt.
 • Heb jij de eerste stappen gezet met het belichamen van het Nieuwe dat in je leven mag ontstaan. 
 • Wil jij onvoorwaardelijk geven en dienen, waardoor jij ook beter kunt ontvangen. 

Je energetische en fysieke lichaam is je levenswerk
en is van levensbelang. Voor jouw leven en missie.

OVER ONS

Wesley Tax

Health coach, orthomoleculair consultant
Wesley Tax is orthomoleculair adviseur, health coach & avonturier. In het verleden werkte hij als marketingcommunicatie professional voor non-profit organisaties als Greenpace Nederland en Artsen zonder Grenzen om de wereld te verbeteren en te beschermen.

In 2008 beklom hij de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. En in 2017 beklom Wesley de hoogste berg van West-Europa, de Mont Blanc. In 2018 raakte hij ernstig ziek dankzij een virusinfectie aan het hartzakje. Sindsdien is hij gepassioneerd om de innerlijke wereld te verbeteren, startte zijn onderneming ‘de Staat van het Hart’ en brengt je inzicht en helderheid over de Staat van je gezondheid met behulp van de Healthscan, mindset en orthomoleculaire therapie. 

Zijn motto: "you can only grow as big as your vision is"

Renske Feenstra

Lifecoach, healer en gids in De Reis van het hoofd naar het hart

Renske is lifecoach en healer. Ze begeleidt in haar sessies, trajecten, workshops en ceremonies een ieder die dieper verbonden wilt zijn met zichzelf, de Bron en het leven. Renske ziet het als haar ware levensmissie, jou te begeleiden in de herinnering van wie je in essentie bent. Wat zichtbaar mag worden is wat je in de schaduw hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat je voluit kunt leven. (Toekomstige) ondernemers, coaches, therapeuten, creatievelingen en lichtwerkers komen op haar pad, om volledig vanuit zich Zelf te leven én te ondernemen. Vanuit vertrouwen, overgave, joy en liefde. 


Sinds 2012 is haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling - het herinneren - in een sneltreinvaart gegaan. In 2017 besloot ze haar eigen praktijk te starten en in 2018 opende ze haar praktijk en stopte met haar baan in de zorg op een psychogeriatrische afdeling. De beslissing om fulltime in en aan haar eigen bedrijf te werken, was de beste stap die ze kon zetten. Voor het volledig leven van haar missie en het nog dieper herinneren van haar ware Zelf. 

Renske heeft verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gedaan op het gebied van NLP, coaching, healing, energiewerk, meditatie en sjamanisme. De verschillende technieken en tools verweeft zij in haar eigen levenservaring en de ervaringen met cliënten. 

Over ons

Onze missie

Wij hebben ten diepste ervaren dat het leven vanuit je missie en je unieke potentieel, een stevige fundering vraagt en persoonlijk innerlijk werk. Het is dan ook onze missie om jou te begeleiden in deze reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Want als jij healing ervaart en als de levensenergie kan stromen, dan kan jij er volledig zijn en je missie uitdragen. Wij helpen jou om de balans in je gezondheid te herstellen, de diepte op te zoeken in je persoonlijke reis en om kraakhelder te krijgen wat jij hier te doen hebt en hoe jij dat mag uitdragen delen. Dan creëren we met elkaar een fantastisch ripple effect. 

Met een disbalans in je gezondheid kan jij er niet volledig zijn voor jezelf, je relatie, je gezin en niet in je werk/bedrijf. Met blokkades in je mentale, emotionele en energetische systeem zal de levensenergie niet volledig stromen en ervaar je minder flow. Je ziet niet wat er nog meer mogelijk is en de stroom van inspiratie en creatie kan niet tot volledige manifestatie komen. 

Wij zijn de gidsen die naast je staan en met je mee wandelen om je de weg te wijzen en je te laten zien welke oneindige mogelijkheden er zijn. En dan ga jij voluit leven vanuit wie jij werkelijk bent!

Doe mee en krijg deze twee extra's:

Wesley Tax

Bonus #1: online consult resultaten Healthscan

Een extra moment om met Wesley, orthomoleculair adviseur, naar jouw specifieke resultaten uit de Healthscan te kijken. En, naar jouw individuele specifieke situatie en lichaam. Wat zijn je doelen of verlangens? Wat is jouw doel voor over een maand, of over een half jaar? We doorlopen de belangrijkste punten uit de Healthscan en je ontvangt een persoonlijk advies welke supplementen je kunt gebruiken om je gezondheid te optimaliseren en je doelen aan te gaan. 

Vul vooraf de 1-op-1 sessie een anamnese formulier in om beiden meer helderheid te krijgen waar je een probleem of uitdaging ervaart. En, waar je het meeste baat bij wilt hebben. 

Lifecoach Renske Feenstra

Bonus #2: online integratie sessie 

De dagen en weken na de workshop krijg je écht de mogelijkheid en de ruimte om het Nieuwe te belichamen (Embody the New). In deze periode ben je wellicht helemaal gemotiveerd om andere keuzes te maken, goed voor jezelf te zorgen en stappen te zetten in je bedrijf. Wat er op een dieper niveau gebeurt, is het integreren van het alles waar je je bewust van bent geworden (doordat je bewustzijn is verruimd) en afscheid van hebt genomen. Ook kunnen er juist onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen naar de oppervlakte komen in de periode na de workshop. Dit vraagt om een moment van reflectie en bezinning

Tijdens de online integratie sessie met Renske kijken we naar de inzichten die jij tijdens en na de workshop hebt ontvangen en waar je je dieper van bewust bent geworden. We schijnen licht op persoonlijke stukken en op datgene wat zichtbaar is geworden voor jouw missie. Op deze manier kan ik je mijn tips en tools meegeven, afgestemd op wie jij Bent en waar jij Nu staat.


De integratie sessie met Renske vindt online 1-op-1 plaats en duurt 45 minuten.

In het kort:

Staat van het Hart

Embody the New Workshop | 10:00 - 17:00

Tijdens deze workshop maken we een innerlijke reis d.m.v. meditatie, healing, de Healthscan, mindset, het herschrijven van je verhaal, oefeningen en de ceremonie die ons met elkaar verbindt. Maximale grootte van de groep: 8 personen. De workshop vindt plaats plaats in de Space, onze praktijkruimte, in Apeldoorn.
Staat van het Hart

Healthscan, inzicht in je gezondheid

Op de dag van de workshop krijg je een Healthscan Basic ter waarde van 195 euro. Dit is inclusief inzicht in de staat van je vitamines, mineralen en vetzuren. Je ontvangt tevens een samenvatting van de belangrijkste prioriteiten uit 40lichamelijke systemen en 250 lichamelijke functies.
Staat van het Hart

Bonus 1#: online consult resultaten Healthscan - 1 uur

Een 1-op-1 online consult met Wesley om de resultaten, anamnese formulier & advies met betrekking tot de Healthscan door te bespreken.

Staat van het Hart

Bonus 2#: online integratie sessie - 45 minuten

Een 1-op-1 online integratie sessie met Renske. Een moment van reflectie en bezinning.
Staat van het Hart

Exclusief suppletie

De workshop en online consult zijn exclusief suppletie. We kijken naar de individuele healthscan resultaten en er zal advies gegeven worden welke suppletie gebruikt kan worden om de gezondheid te optimaliseren. Het is aan jou of je met suppletie aan de slag wilt om je gezondheid te optimaliseren.

Staat van het Hart

Exclusief lunch

De workshop is tijdens deze pilot exclusief lunch. Neem zelf een lunchpakket mee. Koffie, thee en water zijn aanwezig.

Klaar om te vernieuwen? Meld je aan!

Ticket Embody the NEW - Workshop

€ 225,-

exclusief 21% BTW 


 • Van 10:00 - 17:00 in onze praktijkruimte de Space in Apeldoorn
 • Workshop met maximaal 8 deelnemers
 • 1-op-1 Healthscan Basic met inzicht in je gezondheid
 • Bonus #1: 1-op-1 consult Healthscan - 1 uur
 • Bonus #2: 1-op-1 integratie sessie  - 45 minuten
 • Kom samen en bespaar 25 euro per persoon. Bij het kopen van twee tickets of meer wordt de korting automatisch verrekend.

Veelgestelde vragen Embody the New - Workshop

Ik ben (nog) geen ondernemer, is deze workshop dan ook voor mij?

Ja, deze workshop is voor iedereen die wilt ervaren wat er nog meer mogelijk is in het leven, op het gebied van werk/ondernemen/levensmissie en gezondheid. Je voelt en beslist voor jezelf waar jij de meeste focus op wilt hebben, want waar je je op focust dat groeit.

Ik lees ook over trauma’s, ik denk niet dat ik die heb, is deze workshop dan ook voor mij?

Iedereen heeft trauma’s, groot of klein. De gebeurtenissen in je leven hebben impact op de manier waarop jij nu denkt, spreekt, handelt en keuzes maakt. Door je daar bewust van te worden kan je nieuwe keuzes maken. Voor de één zal dit betekenen dat er meer ruimte en tijd nodig is om dieper in te gaan op die trauma’s dan bij de ander.

Ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, wat biedt deze workshop mij?

Deze workshop biedt jou een enorme verdieping op verschillende lagen. We werken op een manier aan je gezondheid (fysiek, mentaal en emotioneel) en spirituele ontwikkeling die uniek is in hoe wij het aanbieden. Door deze wijze van werken is er voor iedere deelnemer een verdieping en transformatie mogelijk. We zijn immers nooit uitgeleerd of ‘klaar’ in het leven als het gaat om persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Wat is de maximale grootte van de groep?

Er zullen maximaal 8 deelnemers zijn.

Is er ruimte voor individuele begeleiding?

Tijdens de workshop zullen er meerdere momenten zijn dat er vragen kunnen worden gesteld, we zullen die beantwoorden als het waardevol is voor de groep. Tijdens de online integratie sessie met Renske en het online consult met Wesley is er ruimte voor persoonlijke vragen die dieper ingaan op jouw unieke situatie.

Waarom moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Voor deze workshop hebben we ervoor gekozen (mede omdat het een pilot is) om alle focus te leggen op de kwaliteit van de workshop en de bewuste aandacht voor jullie als deelnemers. Het scheelt tijd en energie om voor nu niet voor de lunch te zorgen. Alvast dank voor de medewerking!

Ik lees dat deze workshop een basis biedt, wat kan ik daarna doen?

De workshop biedt een basis voor een nieuwe manier van leven en werken/ondernemen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Daarna zullen er enorm veel processen in gang worden gezet. Wil je verdere begeleiding van ons? Dat kan! Je kunt 1:1 met Wesley en/of met Renske aan de slag, ook is het mogelijk om een combi deal te boeken, zodat je met ons allebei werkt. In januari starten wij met iets nieuws! Het Embody the New half jaar traject met livedagen in de groep én 1:1 sessies met zowel Wesley als Renske. Info hierover volgt later. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte!

Is de Space goed te bereiken en hoe zit het met parkeren?

Auto: Aan de Koningslijn kan je gratis parkeren. Ook zijn er een aantal parkeerplekken op het terrein van Koningslijn 16.
Openbaar Vervoer: vanaf station Apeldoorn is het ruim 20 minuten wandelen, 7 minuten fietsen of met buslijn 12 (Apenheul via Orden) doe je er 6 minuten over en is het nog 5 minuten wandelen.
Fiets: Met de fiets ben je er in 7 minuten vanaf station Apeldoorn. Het fietsenrek vind je rechts naast de ingang.

Ik ben niet bekend met energiewerk, hoe werkt het?

Energiewerk wordt ook wel samen genoemd met healing. In het werken met energie en healing, worden lichaam, geest en ziel in balans gebracht. Voor iedereen geldt dat er een andere ervaring is en ook iedere healing sessie zal je anders ervaren. Voorbeelden van ervaringen: meer rust in je hoofd, inzichten in je persoonlijke situatie, de levensenergie kan beter doorstromen, je voelt je zelfzekerder, op fysiek niveau organen meer in balans, helderziende/horende/voelende gaven krachtiger. Ga er open in en kom het zelf ervaren, is wat wij je voor nu willen meegeven.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

Helaas is de locatie niet rolstoeltoegankelijk.

De investering is voor mij te groot, wat is er mogelijk?

Een betaling in termijnen is niet mogelijk. Wel kijken wij graag met je mee wat jij zelf kunt doen om deze investering mogelijk te maken. Stuur ons een mailtje naar wesleytax@staatvanhethart.nl als je wilt overleggen met ons.

Ik weet niet of ik een missie heb, is de workshop iets voor mij?

Iedereen heeft een missie in het leven. Voor de één zal dit al vroeg in het leven helder zijn, voor de ander is het nog niet volledig zichtbaar. We zien het als een mooie reis als juist jij bij ons komt om te ervaren wat er nog meer voor je mogelijk is!

Ik wil liever 1:2 met jullie aan de slag, wat is er mogelijk?

Wij bieden de workshop Embody the New ook aan voor individuen. Stuur een mail naar wesleytax@staatvanhethart.nl of renskefeenstrainfo@gmail.com en we nemen contact met je op.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Stuur een mail naar wesleytax@staatvanhethart.nl dan beantwoorden we jouw vraag graag!

Meld je nu aan voor Embody the NEW workshop