Glutathion Staat van het Hart

Glutathion: een antioxidant om vrije radicalen te neutraliseren

Glutathion is een stof die zich in elke cel in het lichaam bevindt, waar het werkt als een antioxidant om vrije radicalen te neutraliseren en cel beschadiging te voorkomen. Het voorkomt veroudering, kanker, hartaandoeningen, dementie en meer, en wordt gebruikt om alles te behandelen, van autisme tot de ziekte van Alzheimer.

Hoewel je lichaam zijn eigen glutathion produceert, zal het door slechte voeding, vervuiling, gifstoffen, medicatie, stress, trauma, veroudering, infecties en straling uitgeput raken.

Glutathion is het meest kritische en integrale onderdeel van uw ontgiftingssysteem. Gifstoffen hechten zich aan glutathion, dat ze afvoert naar de gal en de ontlasting - en uit uw lichaam. Het helpt ons ook om mentaal en fysiek optimaal te functioneren. Verhoogde niveaus verminderen spierschade, verminderen de hersteltijd, verhogen kracht en uithoudingsvermogen en verschuiven het metabolisme van vetproductie naar spierontwikkeling.

Aanbevolen voedingsmiddelen
Om het meeste Glutathion uit fruit en groenten te halen, is het belangrijk om ze vers te consumeren, niet gekookt of verwerkt. Koken en verwerken zal de biologische beschikbaarheid van Glutathion in deze voedingsmiddelen verminderen, koken met 30-60% en inblikken volledig.
− Asperges
− Aardappelen
− Paprika's
− Wortelen
− Ui
− Broccoli
− Avocado's
− Pompoen
− Spinazie
− Knoflook
− Tomaten
 − Grapefruit
− Appels
− Sinaasappels
− Perziken
− Bananen
− Meloenen
− Rauwe melk
− Eieren
− Biologisch rood vlees en orgaanvlees


Ga jij aan de slag met je gezondheid?

Boek vandaag nog een Healthscan gezondheidscheck of EMB-bloedtest om tot inzicht te komen of je een disbalans hebt op glutathion en wat voor klachten dit kan veroorzaken. En, wat je er aan kunt doen.