Test de werkelijke oorzaak

Healthscan, een persoonlijke gezondheidsanalyse

De Healthscan scant het lichaam en geeft een analyse op basis van de energetische toestand. Het energetisch veld van het lichaam geeft vaak het probleem aan vóór het later opduikende symptoom en heeft als zodanig een preventieve werking. 

Preventie

De gezondheidsanalyse wordt gebruikt om te herkennen, of een persoon neigingen vertoont die tot een ziekte kunnen leiden. Het is een uitstekend instrument om na de mogelijke problemen te hebben gevonden een behandelingsplan op te stellen.

Leefstijl

We gebruiken dit apparaat niet om een diagnose te stellen; alleen artsen kunnen dat doen. Aan de hand van het resultaat van de test kunnen helpen bij de uitvoering van een goed voedingsprogramma, therapie, beweging, slaap, ontspanning, gebruik van supplementen en een lifestyle advies.

Vrijwaring 

De Healthscan  is geen erkende reguliere test. Wel zijn er zijn wereldwijd honderdduizenden testapparaten op de markt, zoals de Healthscan, die volgens hetzelfde principe werken en ongeveer 80% correcte analytische gegevens producerenDe informatie is niet bedoeld als medische diagnose en is slechts bedoeld als aanbeveling. Medische diagnose en behandeling zijn de volledige verantwoordelijkheid van medische professionals. De getoonde testresultaten en parameters, stoffen en voedingsproducten zijn slechts aanbevelingen en zijn onderhevig aan input van de gebruiker. 

In geval van voedselintoleranties, allergieën, intoleranties en aandoeningen dienen de aanbevelingen van het instrument altijd door een arts te worden beoordeeld. Alle uitspraken over effecten, eigenschappen en kenmerken zijn gebaseerd op empirisch vastgestelde resultaten.