Lianne Maathuis
Testimonials EMB-bloedtest en Healthscan
Staat van het Hart Redactie
Testimonials EMB-bloedtest en Healthscan
11/10/2022
2 min
0

Lianne Maathuis over de Healthscan gezondheidscheck: "Mijn lijf heeft zoveel meer nodig dan dat ik nu geef"

11/10/2022
2 min
0

Een review/testimonial door Lianne Maathuis:

Vanuit een gevoel van ‘mijn lijf heeft zoveel meer nodig dan wat ik het nu geef’ kwam ik terecht bij Wesley & de Staat van het Hart. Ik wil mijn lijf voeden en ondersteunen, maar hoeveel en van wat? Voor mij zou dat gewoon een beetje gokken zijn. Weet ik veel wat mijn lijf echt nodig heeft. 

Het idee van een healthscan van de energiefrequentie van je organen sprak mij heel erg aan omdat energie voor mij juist logisch is. En omdat ik daarmee dus wel informatie kreeg over waar wel of juist geen tekorten waren in mijn lijf. Je merkt dat Wesley van zijn passie zijn werk heeft gemaakt en met veel aandacht en kennis doet wat hij doet. Hij legt uitgebreid uit wat de healthscan inhoudt en beantwoord geduldig al mijn vragen.

De healthscan zelf is zeer gemakkelijk, je houdt een paar minuutjes een soort ijzeren staaf vast in je handen. Daarna verschijnen de resultaten op een scherm. Wesley noemde kort wat hem opviel. Hij ging er vervolgens mee aan de slag terwijl ik rustig even met wat drinken m’n eigen ding kon doen. Fijn muziekje op de achtergrond helemaal prima. Vervolgens besprak hij met mij de bevindingen van de healthscan, wederom uitgebreid en helder. Ook legde hij het belang uit van niet zomaar alle tekorten aanvullen en dat er een bepaalde logica is in welke volgorde je het doet. Hij kon ook uitleggen waarom je niet zomaar direct resultaat ziet bij bijvoorbeeld vitamines en mineralen, omdat de voedingsstoffen eerst naar bepaalde lichaamsfuncties en organen gaan waar flink tekort of disbalans zit.

In mijn mail ontving ik een duidelijk overzicht van welke supplementen waarom goed waren, met een linkje zodat ik deze direct kon bestellen, met geheel vrije keus uiteraard. Wesley heeft zich er al meer in verdiept dan ik dus ik heb zijn advies daarin opgevolgd. De producten kwam na een tijdje binnen en in eerste instantie vond ik dit wel overweldigend. Wesley had me hier wel op voorbereid en kon ook uitleggen waarom je in eerste instantie weerstand voelt. En mij ook via de app hierbij begeleidde:

Ik begrijp dat het overwhelming kan zijn als je er nooit actief mee bent geweest. Nu heb je in ieder geval een goede basis om je lichaam weer in balans te brengen met de basis voedingstoffen. You can do it! Maak kleine stapjes iedere dag en zorg dat er een patroon ontstaat wanneer je het inneemt.”

Nu enkele weken later voelt het volledig normaal en natuurlijk om de supplementen in te nemen. Het voelt nu eerder gek als ik het niet doe. Ik support mijn lijf, ik voed mijzelf. Je voelt en wèèt gewoon dat het klopt.

Mocht je tijdens het lezen van mijn ervaring een nieuwsgierigheid voelen volg die dan maar. Zo begon het bij mij ook.

Lianne Maathuis
Binnenuit Podcast


Ga jij aan de slag met je gezondheid?

Meer weten over de Healthscan gezondheidscheck of EMB-bloedtest? Kom tot inzicht waar je klachten vandaan komen en hoe je er voor staat betref je gezondheid. En, ontvang concreet advies wat je er aan kunt doen om weer krachtig in het leven te komen te staan.


Reacties
Categorieën