Testimonials EMB-bloedtest en Healthscan
Staat van het Hart Redactie
Testimonials EMB-bloedtest en Healthscan
11/14/2022
1 min
0

Testimonial 'Hormonen de baas' Naomi Hartog: Ik weet nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid kan optimaliseren

11/14/2022
1 min
0

Een review/testimonial door Naomi van Hormonendebaas.

Ik heb bij Wesley een Healthscan gedaan omdat ik meer inzicht en helderheid wilde krijgen in mijn lichaam. Ik deed zelf al heel veel met gezonde voeding en supplementen maar toch bleef ik veel (vage) klachten houden. Ik wist niet meer precies aan welke knoppen ik moest draaien en wat nu wel of niet werkte voor mijn lichaam. De Healthscan geeft je hier direct inzicht in en duidelijkheid over. Met een scan van enkele minuten weet je gelijk hoe het met je gezondheid gesteld is en wat prioriteit en aandacht nodig heeft. Het geeft inzicht in meer dan 250 lichaamsfuncties.

Wesley neemt uitgebreid de tijd voor je en praat duidelijk en kalm. Je voelt aan alles dat hij er écht is om je verder vooruit te helpen. Van tevoren legt hij alles rustig uit en geeft hij aan wat er precies gaat gebeuren en hoe de healthscan werkt. De Healthscan werkt op basis van bioresonantie en verzamelt via een magnetisch veld, frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam. Erg interessant!

 Na afloop van de Healthscan maakt Wesley een uitgebreid samenvattend rapport en geeft daarbij zijn suppletie en voedingsadvies. Als je kiest voor de PRO variant dan krijg je nog extra verdiepende informatie en een eigen online Google Drive dossier met al jouw resultaten. Je weet op die manier precies wat je vervolgens zelf kunt gaan doen en welke acties je moet ondernemen. 

Ik doe nu om de 2 maanden een nieuwe meting omdat ik wil blijven zien hoe mijn lichaam steeds meer aan het optimaliseren is en waar ik nog kan bijsturen. Door meerdere metingen te doen zie je jouw groei over de lange termijn en kun je je resultaten vergelijken met eerdere metingen. Je weet dan telkens aan welke knoppen je moet nog draaien. 

Ik ben Wesley erg dankbaar dat ik op deze manier aan mijn gezondheid mag werken. Ik zie nu na 4 maanden al enorm veel progressie. Mijn lichaam is van 50% in balans nu voor 63% in balans. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik gun mezelf en mijn lichaam de tijd om te herstellen. Ik weet in ieder geval nu aan welke knoppen ik moet draaien en hoe ik mijn gezondheid het beste kan optimaliseren. Ik zie nu exact wat mijn lichaam nodig heeft!  

Naomi Hartog
Hormonendebaas

 

Reacties
Categorieën