Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)

In 2017 beklom ik de hoogste berg van Europa, de Mont Blanc. Na deze beklimming ervoer ik een calling of roeping, alsof het mij riep. En, tot de zomer van 2018 was ik daar vooral actief mee om er een weg in te vinden. Totdat ik in 2018 ernstig ziek werd. Een ontsteking aan het hartzakje (pericarditis) met een kettingreactie aan lichamelijke en mentale disfuncties.

Mijn herstel van het virus was een tijd van introspectie, re-connecten met mijn eigen lichaam en re-alignen met wat ik hier op aarde te doen heb. Een transformerende reis van bloed, zweet en tranen. Als een innerlijke beklimming van de Mont Blanc. Een zeer zware beklimming, waarvan ik niet kon voorstellen hoe het uitzicht zou zijn wanneer ik de top zou behalen. De beklimming is voltooid en nu zie ik het.

 

Het virus, mijn bondgenoot voor een optimale gezondheid
0
Het virus, mijn bondgenoot voor een optimale gezondheid

Wesley Tax

Het virus, mijn bondgenoot voor een optimale gezondheid
Mijn eerste boodschap: "het virus is geen vijand”
0
Mijn eerste boodschap:

Wesley Tax

Mijn eerste boodschap: "het virus is geen vijand”
Een nieuwe start na een virusinfectie
0
Een nieuwe start na een virusinfectie

Wesley Tax

Een nieuwe start na een virusinfectie
De staat van mijn hart: een ontsteking aan het hartzakje (pericarditis)
0
De staat van mijn hart: een ontsteking aan het hartzakje (pericarditis)

Wesley Tax

De staat van mijn hart: een ontsteking aan het hartzakje (pericarditis)