Trainingen, ceremonies & workshops
RenskeFeenstra
Trainingen, ceremonies & workshops
11/09/2021
2 min
0

Een fundament dat jou daadwerkelijk bekrachtigt

11/09/2021
2 min
0

    

Een fundament dat jou daadwerkelijk bekrachtigt. Wat zal dat met jou doen?

Dat is een vraag die ik (Renske) mijZelf stelde toen ik al een tijdje ondernemer was, maar ook tegen een aantal dingen aanliep. Ik wilde meer impact maken met mijn gaven en talenten. Impact die zou bijdragen aan een diepe transformatie bij mijn klanten.

Alleen nog werken met mijn ideale klant: de lichtwerkers, bewuste ondernemers, changemakers - de coaches en healers die juist NU in deze tijd in het LICHT gaan staan. Zij die weten dat ze daarvoor ook hun eigen donkerte en schaduwen mogen aankijken. En ze erkennen, omarmen, accepteren, stappen zetten om het daadwerkelijk anders te gaan doen.

Met liefde hun beperkende overtuigingen, oude verhalen die niet meer dienend zijn en onzekerheden in de ogen kijken. Ook als dat voelt als een vrije val - onbekend waar ze dan terecht komen. Ook als dat betekent, nog meer controle loslaten (herinneren dat controle eigenlijk niet bestaat, maar een mechanisme is van het ego om ons veilig te houden).

Het was mijn diepe diepe verlangen om voor mijZelf een fundering te creëren, waarmee ik vrijheid, overvloed en flow zou ervaren. Ondernemen op mijn voorwaarden. Leven op een manier die vanuit Liefde en verbinding komt. Tijd voor mijn relatie, gezin en veel tijd alleen - omdat ik daar goed op ga. 

Daarvoor moest ik ook veel loslaten…

Ideeën die ik had over mijzelf als coach en ondernemer. De overtuigingen die mij klein hielden én die mijn realiteit creëerde, waardoor ik nog niet die impact maakte op het niveau dat ik wel zou kunnen. Verhalen gecreëerd rondom geld, het leven, mijn bedrijf. 

Dus ik creëerde een fundering.

Een fundering waar ik op #1 sta.Een fundering met tijd en ruimte in overvloed: voor mijn relatie, mijn gezin, mij Zelf. Voor mijn eigen transformatie en innerlijk werk.Een fundering met focus op doelen, verlangens, dromen en flow.Een fundering waarbij ik klanten op een bijzondere wijze begeleid in hun diepe transformatie - zodat ook zij enorme impact gaan maken, in het licht gaan staan, leiderschap nemen, in vrijheid en overvloed leven.Een fundering waarbij ik het diepe vertrouwen heb dat mijn gaven en tools die ik inzet bij klanten een groot ripple effect creëren bij hen en het AAN zet om diep te gaan en grote stappen te zetten. Met als essentieel element:

Een fundering waarbij ik mijn gezondheid en levensenergie enorm serieus neem en bewuste aandacht geef. D.m.v. de healthscan van Wesley, gebruik van supplementen, bewuste aandacht voor voeding, beweging en mindset over gezondheid.  Dat maakt onze workshop - Embody the New - tot een groot succes. En daarom wil jij erbij zijn.

Het brengt alle elementen samen die essentieel zijn voor een krachtige fundering. Die fundering is mogelijk voor jou!

Een fundering die jou kracht geeft. Die jou in het licht zet. Die jou laat voelen en zien dat het enorm waardevol is wat je hier te doen hebt op aarde. Die jouw missie een vorm geeft die bij je past, waardoor jij tot je recht komt en het leven met je meebeweegt. Omdat jij doet wat je te doen hebt op aarde!!

Daarom combineren we energiewerk, de healthscan, mindset en praktische stappen met elkaar. Helderheid in de staat van je gezondheid. Helderheid over waar je nu staat en waar je naartoe wilt - je dromens en verlangens. Een fundering waar jij op kunt bouwen, als lichtwerker en bewuste ondernemer die visie heeft met zijn/haar missie voor de toekomst.

Kom het ervaren. Als je nieuwe stappen wilt zetten. Meer flow en energie waardoor je creatiekracht omhoog gaat. Een diepe transformatie… zodat je je verhaal herschrijft en met nieuwe energie van binnen naar buiten gaat creëren. 

Voor meer impact met je missie op de wereld.

De kortingscodes zijn nog even geldig! 

Zaterdag 27 november 2021 > gebruik de kortingscode releasetheold

Zaterdag 18 december 2021 > gebruik de kortingscode releasetheold18dec

In Liefde,

Renske


Reacties
Categorieën