Complementaire geneeskunde
Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)
Wesley Tax
Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)
07/09/2021
1 min
0

Mijn eerste boodschap: "het virus is geen vijand”

07/09/2021
1 min
0

Krachtiger, wijzer en gezonder dan ooit! Met deze woorden sloot ik mijn bericht ‘een nieuwe start’ van vorige week af. Niet alleen dat. Het is nog veel meer.

 Kalmer. Woester. Strijdbaarder. En, tegelijkertijd vrediger dan ooit. Het is een symfonie aan energieën die ik in mijn lichaam in momenten ervaar. Het is deze energie die mij nu vraagt om naar voren te treden en er te zijn, voor wie zich daartoe aangetrokken voelt. En te spreken vanuit mijn eigen ervaring als het gaat om een virusinfectie in 2018, die vergelijkbaar is met die van Co.

 Mijn eerste boodschap:
 ‘Het virus is geen vijand. Bevecht het niet. Het wil met ons samenwerken’.

 Alleen, men begrijpt haar niet, want we zijn in gevecht met onszelf.

 Het is als poëzie.

 Dat je in staat bent om tussen de regels door te lezen, en een diepere laag weet waar te nemen. Waardevoller dan wat aan de oppervlakte zichtbaar is. Onzichtbaar voor het oog, en alleen waar te nemen met het hart.

 Je zou bijna kunnen zeggen dat een virus niet voor niets zo klein is. Zodat je wordt uitgedaagd om met het hart waar te nemen. De staat van je hart is bepalend wil je het kunnen zien. Er is niet één waarheid. Enkel waarde. Toegevoegde waarde.

 Het virus heeft net zo meerdere lagen. Sommige zien en lezen alleen de dood en de angst voor het virus, de schade aan de economie, etcetera. Het is allemaal waar. Maar, er zit een veel diepere boodschap in, die je kunt waarnemen wanneer je tussen de regels doorleest. Daar zit de kracht, de pracht, toegevoegde waarde en de schoonheid voor het leven, en het virus.

 Het virus is in mijn ogen een uitnodiging voor een individueel en collectief transformatieproces, zoals een rups in een vlinder verandert. Een transformatieproces kan niet zonder groeipijn. We willen de pijn alleen niet voelen. Alleen, met regels, vaccins, medicijnen wordt met man en macht geprobeerd om een rups te blijven.

 Naar binnen keren, luisteren naar je lichaam, voelen, angsten durven aankijken,  oordelen en overtuigingen loslaten en de tekorten aan vitamines, mineralen, aminozuren, co-enzymen en vetzuren aanvullen om fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans te komen. Complementaire geneeskunde. Dat is de weg.

 Het is aan jou de vraag. Transformeer je mee, of blijf je zitten waar je zit? All is good.

 Mijn handreiking naar jou.

 In dankbaarheid,

 Wesley Tax
 Health coach & orthomoleculair consultant

Reacties
Categorieën