Wesley Tax
Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)
Wesley Tax
Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)
07/06/2021
1 min
0

Een nieuwe start na een virusinfectie

07/06/2021
1 min
0

Het is een tijd geleden. Een tijd geleden dat ik van mij heb laten horen in het actief delen van mijn verhalen, avonturen en missie. Ik durf je te zeggen: het is zover en het is tijd. Het is tijd voor een nieuwe start.  Mijn nieuwe start.

En ‘welkom terug’ zeg ik tegen jou wanneer je dit leest. En terwijl ik dit tegen je zeg zie ik een mooie glimlach in gedachten verschijnen. Het is fijn, dankjewel voor je glimlach.

Een korte recap. In 2017 beklom ik de hoogste berg van Europa, de Mont Blanc. Na deze beklimming ervoer ik een calling of roeping, alsof het mij riep. En, tot de zomer van 2018 was ik daar vooral actief mee om er een weg in te vinden. Totdat ik in 2018 ernstig ziek werd. Een virus zorgde voor een infectie aan het hartzakje met een kettingreactie aan lichamelijke en mentale disfuncties.

Je kunt niet voorstellen hoe teleurgesteld ik raakte: “Waarom ik? Ik heb een missie! Was die calling dan niet waar. Had ik het verkeerd gezien?”

Drie jaar lang ben ik bezig geweest om mijzelf weer ‘back in business’ te krijgen. Ik weet nu: ik had de calling niet verkeerd waargenomen. Het virus was onderdeel van mijn reis, transformerende reis.

Mijn herstel van het virus was een tijd van introspectie, re-connecten met mijn eigen lichaam en re-alignen met wat ik hier op aarde te doen heb.

Een transformerende reis van bloed, zweet en tranen. Als een innerlijke beklimming van de Mont Blanc. Een zeer zware beklimming, waarvan ik niet kon voorstellen hoe het uitzicht zou zijn wanneer ik de top zou behalen.

De beklimming is voltooid en nu zie ik het.

Vader van ons pasgeboren prachtige zoon Wolf, man van de leukste Renske Feenstra en nu aan de slag als zelfstandig ondernemer met ‘Staat van het Hart’ waarbij ik jou het inzicht en helderheid kan geven over de staat van je gezondheid. Ik kan je door middel van een healthscan het inzicht geven welke vitamines, mineralen, vetzuren, organen en lichamelijke systemen uit balans zijn. In totaal op 250 lichamelijke functies en 40 systemen. Ik help en coach je om weer energiek en vitaal door het leven te gaan, zonder al die vage klachten en vermoeidheid.  

Hier ben ik! Krachtiger, wijzer en gezonder dan ooit! Fijn om weer terug te zijn. Ik ben ready om te knallen.

Een nieuwe start!

In dankbaarheid,

Wesley Tax

Foto: Eva Bours Fotografie

Reacties
Categorieën