De staat van mijn hart
Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)
Wesley Tax
Ontsteking aan het Hartzakje (pericarditis)
12/18/2020
1 min
0

De staat van mijn hart: een ontsteking aan het hartzakje (pericarditis)

12/18/2020
1 min
0

In de herfst van 2018 kreeg ik de diagnose: een ontsteking aan het hartzakje (een pericarditis). Het hartzakje heeft een virus kunnen opvangen en deed als beschermer van mijn hart goed z’n werk. Alleen, m’n gehele lichaam was er goed ziek van. Mijn ideeën, dromen en alles waar ik mee bezig was stond per direct ‘on hold’. De staat van mijn eigen hart werd sindsdien mijn belangrijkste prioriteit.

Ik herstelde alleen niet als verwacht, in vergelijking met andere personen met deze vorm van een virusinfectie. Er moest nog iets anders aan de hand zijn, maar wat? Ik besloot om goed naar de signalen en symptomen van mijn lichaam te luisteren. Wat voel ik? En, hoe uit het zich? De signalen die ik gedurende mijn leven als ‘waar’ of als ‘norm’ heb aangenomen dat het zo hoort ben ik in twijfel gaan trekken.

Door lange wachttijden in de reguliere geneeskunde boekte ik weinig en zeer langzaam aan vooruitgang. Ondanks alle goede hulp van verschillende specialisten ontbrak het echter aan een goede oplossing hoe ik mijn gezondheid kon optimaliseren. De Westerse reguliere geneeskunde was gefocused op het aanpakken van ziekte, met voornamelijk medicijnen als oplossing. Ik besloot om m’n ‘scope’ te verbreden en het er niet bij te laten zitten.

Via via kwam ik in aanmerking met de Healthscan & de EMB-bloedtest en ik besloot er actief mee aan de slag te gaan. Met resultaat: In twintig jaar tijd heb ik mij nog niet zo gezond en fit gevoeld, terwijl het ook laat zien dat er nog ruimte is voor verbetering. Door een simpele meting met de Healthscan heb ik vrijwel direct inzicht en overzicht waar de disbalans in mijn fysieke, etherische of emotionele lichaam zit. Zo kan ik gericht aan de slag met het optimaliseren van het functioneren van mijn lichaam.

Die kans bied ik nu ook graag aan anderen, zodat ook jij gericht kan werken aan het optimaliseren van je gezondheid. Boek een Healthscan sessie of een EMB-bloedtest in mijn praktijk Staat van het Hart.

In dankbaarheid,

Wesley Tax

Reacties
Categorieën