Renske Feenstra
Testimonials EMB-bloedtest en Healthscan
Staat van het Hart Redactie
Testimonials EMB-bloedtest en Healthscan
05/17/2021
1 min
0

Healthscan, een holistische manier van werken aan je gezondheid

05/17/2021
1 min
0

Een review door Renske Feenstra:

"De eerste healthscan die ik heb gedaan heeft meteen de helderheid en duidelijkheid gegeven waar ik naar op zoek was. Daadwerkelijk inzichtelijk krijgen hoe de staat van mijn lichaam op dat moment was gaf rust. Naast die rust gaf het ook motivatie, omdat ik meteen de handvatten kreeg met welke vitaminen, mineralen en leefstijl veranderingen ik aan de slag kon gaan. 

Door iedere twee maanden weer een healthscan te doen werd al gauw duidelijk welke vitaminen wel aansloegen en wat nog meer aandacht kon gebruiken. Omdat ik zwanger was waren er andere dingen nodig en kon ik bijvoorbeeld niet alle vitaminen innemen, maar een goede multivitaminen voor mij als zwangere heeft al een enorm positief resultaat opgeleverd.

Wesley heeft goed onderzoek en navraag gedaan wat een zwangere wel en niet mag innemen. Nadat de eerste weken na de geboorte van onze zoon voorbij waren gegaan zijn we, na weer een healthscan, verder gaan kijken wat mijn lichaam op dat moment het meest nodig had om te herstellen en weer vitaler te worden. Wesley heeft al die tijd nauwkeurig in de gaten gehouden welke veranderingen er zichtbaar werden in de resultaten en welke aanpassingen ik kon doen met het innemen van de verschillende vitaminen en mineralen.

Nu een half jaar na de bevalling merk ik dat er weer aanpassingen nodig zijn, mijn lichaam is immers in een andere staat en vraagt weer om iets anders om bepaalde vitaminen beter op te kunnen nemen. Het blijft ontzettend interessant om je lichaam op deze wijze te laten scannen en meteen inzicht te krijgen in je gezondheid op verschillende niveaus. Dat je na een healthscan meteen stappen kan ondernemen geeft mij het gevoel dat ik meester ben over mijn eigen lichaam en de samenwerking ermee kan aangaan, op een bewuste en holistische wijze.

Ik ben dankbaar dat deze wijze van werken aan je gezondheid op mijn pad is gekomen en wat het mij allemaal al heeft gebracht. Vitaminen die beter worden opgenomen, tekorten die zijn aangevuld en meer vertrouwen in mijn lichaam. De healthscan blijft voor mij als een rode draad verweven door de holistische manier van werken aan mijn gezondheid".

Renske Feenstra

Reacties
Categorieën