Space
Trainingen, ceremonies & workshops
Wesley Tax
Trainingen, ceremonies & workshops
08/24/2021
1 min
0

Binnenkort: Healthscan & ceremonie

08/24/2021
1 min
0

Ik voel mij blij om aan te kondigen dat Renske Feenstra en ik in het najaar van 2021 gaan samenwerken zodat jij de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel. 

In het najaar kan je bij Renske en mij een bijzondere workshop volgen waarbij we de Healthscan, ceremonie, healingwerk en coaching zullen gaan combineren. Een bijzondere en unieke combinatie in Nederland. En een belangrijke, als je het mij vraagt, als het gaat om begeleiding in je bewustzijns-, transformatie- en helingsproces op fysiek, emotioneel als mentale gezondheid.

 In de afgelopen jaren hebben we afzonderlijk als ook samen ‘hard’ gewerkt aan onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Als individu, als vader of moeder, als gezin en als partner van elkaar.

 In de basis is er liefde, vertrouwen en rust. En toch ook zijn er emoties als angst, onzekerheid, woede of paniek aanwezig (geweest). Er is dankbaarheid en er zijn, zo nu en dan, oordelen. Het is een dynamiek en samenspel aan energieën die we afgelopen jaar hebben getracht te doorgronden, om telkens weer terug te keren bij onszelf en ook bij elkaar.

 We hebben triggers en stormen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau gebruikt, als deur. Als een deur naar een nieuwe ruimte binnenin onszelf als ook buiten ons in relatie tot elkaar. 

Met als resultaat: nieuwe mogelijkheden, nieuwe momenten, nieuwe kansen en nieuwe avonturen. Transformatie. Naar een nieuwe wereld.

 We vonden bij elkaar keer op keer de meerwaarde in onze persoonlijke reis. We vonden bij elkaar de meerwaarde in onze specialisme als health coach en orthomoleculair consultant (Wesley) en lifecoaching, de psyche en energiewerk (Renske). En we zijn overtuigd geraakt om samen aan de slag te gaan, en het beste van beiden te bieden. Onze eerste stap is deze workshop, inclusief ceremonie en healthscan, in onze Space in Apeldoorn.

 Wil je liever vandaag al inzicht en helderheid in de staat van je gezondheid, 250 lichamelijke functies, 40+ vitamines en mineralen? Gebruik dan vandaag nog de kortingscode ‘renskefeenstracoaching’ in het bestelproces op www.staatvanhethart.nl en je ontvangt 20% extra korting op een Healthscan basic of pro! De korting geldt voor eenmalige sessie als ook voor het half jaar traject. De kortingsactie loopt tot en met aanstaande zondag 31 augustus.

 Mijn advies is: heb je lichamelijke klachten? Begin bij een Healthscan Basic. Je kunt altijd upgraden naar een Pro om je gezondheid als een pro te gaan managen. Begin bij het begin en maak een eerste stap. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag en stuur dan een bericht via 'contact' of stuur een e-mail naar wesleytax@staatvanhethart.nl

 Werk vandaag nog aan je gezondheid, energieniveau en vitaliteit.

 In dankbaarheid,


 Wesley

 Foto: Eva Bours Fotografie

Reacties
Categorieën